Wpis z mikrobloga

Cześć jak macie chwilę to polecam obejrzeć najnowszą animacje lego mojego brata która przedstawia bitwę o Ardeny. Miesiąc nad tym siedział więc fajnie by było jakby miał więcej niż kilkadziesiąt wyświetleń
#lego #animacja
ziel0ny - Cześć jak macie chwilę to polecam obejrzeć najnowszą animacje lego mojego b...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 61
@ziel0ny: powiedz bracikowi że kawał świetnej roboty, serio wciągnałem się jak w jakiś oryginalny film Lego :D Super dbałość o detale, fajne pomysły, ciekawa akcja, dobre animacje ludzików, broni, pocisków, artylerii, no wszystko super. Najlepsze te wybuchy z waty ;)
  • Odpowiedz
@ziel0ny: filmik super!
Chciałbym pochylić się jednak nad tematem braku czołgów i militariów w LEGO :(
Tak wiem, wiem, temat wałkowany miliony razy... Jest mi po prostu smutno.
A z innej beczki - szkoda, że mimo wszystko figurki muszą trzymać karabiny bokiem, by trzymać je oburącz.
  • Odpowiedz
@ziel0ny: zajebiste! Nawet nie chce myśleć ile czasu mu zajęło zrobienie trzęsącego się z zimna gościa. Wcześniej czy później filmiki złapią i będą miliony wyświetleń! ( ͠° ͟ل͜ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 11
@armagedon444: Całość zajęła dwa miesiące intensywnej pracy po kilka godzin dziennie i kilka przekleństw dziennie xD
No ze swoim pierwszym filmikiem miał szczęścei kilka lat temu bo własnie dzięki wykopowi filmik chwycił i teraz ma 3 czy 4 miliony wyświetleń
  • Odpowiedz
@ziel0ny: Jako dzieciak sam robiłem takie poklatkowe animacje z użyciem lego, to wiem ile to pracy wymaga. Zajebiście to Twojemu bratu wyszło, najbardziej mi się podoba roślinność.
  • Odpowiedz
@ziel0ny: Wilhelm scream i już wiadomo że to pierwszoligowa produkcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aż sobie przypomniałem jak z kolegą też takie filmiki próbowali kręcić za gówniarza tylko zamiast Lego były te plastikowe z odpustu bo tańsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz