Aktywne Wpisy

Kulek1981 +335
źródło: 1000017936
Pobierz
KjatanSveisson +62
#gielda
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000004569
Pobierz

Dobre inwestycje w rozrywkę, zamiast tracić pieniądze.
#ekonomia #finanse #gielda #polska #h----d #onlyfans #bukmacherka
źródło: 6584
PobierzOF - 0 zł
Jednoręki bandyta - 0
Bukmacher - około 200 zł w tym roku
W---a - 100 zl w tym roku
P-------y - 0 zł
Lotto - że 250 zł
Trzeba pamiętać ze chlopo-robotnik kiedy skończy szkołę to traci 90% zmian których doświadczal w życiu.
Teraz i tak co kilka lat zmienia kołchoz.
Kiedyś w wieku 20 lat zaczął pracować w fabryce i to samo przez kolejne 40 lat w tej samej fabryce.
Gomółka, Gierek, Jaruzelski a ty dzień w dzień do tej samej fabryki.
Standardowy chlopo-robotnik nie widzi żadnych perspektyw na poprawę
Ciekaw jestem ilu wśród krytykujących jest takich co sami w tym roku nie p--------i na głupoty albo na zbedne rzeczy żadnych pieniędzy.
Niektorzy serio widza mniejsze ryzyko w bukmacherce xd
Zamiast pójść do kina wolę postawić kupon i mieć jakąś nadzieję na wygraną. A jak Ci wejdą wszystkie mecze do 21, to nie wiecie jak fajnie ogląda się mecz Ligi Mistrzów ( ͡° ͜ʖ ͡°). Oglądasz mecz + emocjonujesz się, czy kupon wejdzie czy nie. Adrenalina.
Co do używek, np. wódy, to dla niektórych osób niestety jedyna
@zaq22: ale wiesz, że prole Mariuszki co najwyżej raz na kwartał pójdą na divy a hajs w OF pompują dzieci bogatych rodziców i niedorozwoje społeczne z IT? Wiesz to, prawda?
Jeszcze lotto bo to jedyna szansa dla Mariusza, żeby się dorobić czegoś więcej niż kilkudziesięciu tysięcy przez 10 lat.
A to są jakieś możliwości dotowania nauki z własnej kieszeni?