Wpis z mikrobloga

#wykopoweprzeboje
FINAŁ

Drabinka
FAQ
Playlista na YT
Playlista na Spotify
playlisty mogą być niekompletne
Jeśli chcesz być wołany/a lub wypisany/a z wołania napisz do mnie na PW.
#anime
yourgrandma - #wykopoweprzeboje 
FINAŁ

Drabinka
FAQ
Playlista na YT
Playlista na Spo...

źródło: 982aad1c3cd7167ee92a293b01facc0bb8018855e0fd381d7ae30dafb5b524e2

Pobierz

Zagłosuj na lepszy utwór:

• Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 37.8% (222)
  • Zankoku na tenshi no tēze (Neon Genesis Evangelion 62.2% (365)

Oddanych głosów: 587

• 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yourgrandma: @AshesOfTheSun @uncle_freddie @bestils

Panowie, oglądałem Dragon Balle, nie oglądałem tamtej chińskiej bajki więc podszedłem profesjonalnie i przesłuchałem ten opening i jest zacny, ale jednak DB GT lepszy imo. więc zeby zachować obiektywizm zapytałem dziewczyny co uważa i powiedziała że Dragon Ball, a ten Evangelion to brzmi jak dla psychicznych dzieci, pozdrawiam
  • Odpowiedz
@uncle_freddie: Po prostu cytuję kogoś innego. Wygra ten co ma więcej głosów jak na demokrację przystało. A to, że lud wybierał do tej pory jak chciał to macie/mamy to co mamy. Evengelion bardzo ładnie brzmi ale na DB człowiek się wychowywał i mam ogromny sentyment, więc wybór dla mnie jest trudny ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wygra po prostu lepszy
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE: Panowie, oglądałem Dragon Balle, nie oglądałem tamtej chińskiej bajki więc podszedłem profesjonalnie i przesłuchałem ten opening i jest zacny, ale jednak Evangelion lepszy. więc zeby zachować obiektywizm zapytałem dziewczyny co uważa i powiedziała że Evangelion , a ten Dragon Ballto brzmi jak dla psychicznych dzieci, pozdrawiam
  • Odpowiedz
@yourgrandma: o, nawet nie wiedziałem że taki ranking się tu odjaniepawla

Jestem z tych co zawsze przewijają openingi no bo mnie to generalnie nie interesuje

Ale jest jeden taki i to z tego roku który oglądałem za każdym razem bo po prostu takie to dobre jest
BorysKafarov - @yourgrandma: o, nawet nie wiedziałem że taki ranking się tu odjaniepa...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@yourgrandma: C-----y finał. NGE jest dobry, ale bazuje raczej na rozpoznawalności. A nostalgówno rozwaliło cały konkurs. Można by zrobić edycje bez popularnych tasiemców.
  • Odpowiedz