Wpis z mikrobloga

Snusiarz mówi o sobie jak jakiś król słońce. Sodówa zalała jedyną jaką miał szarą komórkę odpowiadającą za branie na dziąsło.

Ciekawe czy Mazurek obśmieje ten zwrot, bo kiedyś nawet napisał na ten temat felieton:
https://www.rp.pl/opinie-polityczno-spoleczne/art14255951-moja-osoba-politykow-felieton-roberta-mazurka

Nie wiem, choć się domyślam.

#sejm #polityka #bekazpisu
dr3vil - Snusiarz mówi o sobie jak jakiś król słońce. Sodówa zalała jedyną jaką miał ...

źródło: 1000014594

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@schizoid500: Są tacy którzy mówią jaki to "mądry prezydent", nie tylko Grażyny ale i Mariusze z Brigthon, szczególnie po wywiadzie na Kanale Zero
Każdy by był mądry gdyby miał doradców, wywiady byłyby ustawione, orędzia czytał z wyświetlacza a polityke sie miało wykutą na pamięć bez doświadczenia
  • Odpowiedz
@dr3vil: Orangutan w garniturze nawet jest przekomiczny kiedy próbuje udawać elokwentnego. Szkoda tylko, że połowa polaków jest tak głupia, że nie widzą, jakie to śmieszne widowisko.
  • Odpowiedz
Prezydent połowy Polaków.

@Matuusuu: żeby tylko Polaków. Ja ich traktuje w kategorii upierdliwego sąsiada, który nie myje się, chleje, śmierdzi, bije żonę, drze ryja po nocach a obok którego zmuszony jestem żyć bo w perspektywie mam tylko wyprowadzkę
  • Odpowiedz
@dr3vil: chłop powiedział, że jest chrześcijaninem i obchodzi chrześcijańskie święta a wykopki robią fikołki by obrócić to w jakiś sposób w coś negatywnego kekw
  • Odpowiedz
  • 2
czepiaj się tego czy używa języka potocznego czy bardziej wyniosłego

@mstasiek: Dosłownie tego dotyczy mój wpis. To jest język patetycznie śmieszny.
  • Odpowiedz
Orangutan w garniturze nawet jest przekomiczny kiedy próbuje udawać elokwentnego. Szkoda tylko, że połowa polaków jest tak głupia, że nie widzą, jakie to śmieszne widowisko.

@daunowix: przeciez juz to widzieli, kariera nikodemy dyzmy o tym jest.
  • Odpowiedz
@Klynt_Wschodniodrzewny: napisał doktorat z historii, jako działacz polityczny w państwowym instytucie. Myślę że na obronie pokazał jak ładnie umie wiązać buty bez pomocy mamy i mu przyznali summa cum laude.
  • Odpowiedz
@dr3vil: Człowiek sobie zagłosował na mniejsze zło, a tutaj okazuje się, że 1 czerwca podjąłem jedną z lepszych decyzji w tym roku. Panie Prezydencie oby tak dalej
  • Odpowiedz