Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Ciekawe czy Mazurek obśmieje ten zwrot, bo kiedyś nawet napisał na ten temat felieton:
https://www.rp.pl/opinie-polityczno-spoleczne/art14255951-moja-osoba-politykow-felieton-roberta-mazurka
Nie wiem, choć się domyślam.
#sejm #polityka #bekazpisu
źródło: 1000014594
Pobierz@Matuusuu: Nie nazywałbym tych ludzi Polakami, bo to obraźliwe dla tych co na prawdę nimi są.
Każdy by był mądry gdyby miał doradców, wywiady byłyby ustawione, orędzia czytał z wyświetlacza a polityke sie miało wykutą na pamięć bez doświadczenia
@Matuusuu: żeby tylko Polaków. Ja ich traktuje w kategorii upierdliwego sąsiada, który nie myje się, chleje, śmierdzi, bije żonę, drze ryja po nocach a obok którego zmuszony jestem żyć bo w perspektywie mam tylko wyprowadzkę
@mstasiek: Dosłownie tego dotyczy mój wpis. To jest język patetycznie śmieszny.
@daunowix: przeciez juz to widzieli, kariera nikodemy dyzmy o tym jest.