@schizoid500: Są tacy którzy mówią jaki to "mądry prezydent", nie tylko Grażyny ale i Mariusze z Brigthon, szczególnie po wywiadzie na Kanale Zero Każdy by był mądry gdyby miał doradców, wywiady byłyby ustawione, orędzia czytał z wyświetlacza a polityke sie miało wykutą na pamięć bez doświadczenia
@dr3vil: Orangutan w garniturze nawet jest przekomiczny kiedy próbuje udawać elokwentnego. Szkoda tylko, że połowa polaków jest tak głupia, że nie widzą, jakie to śmieszne widowisko.
@Matuusuu: żeby tylko Polaków. Ja ich traktuje w kategorii upierdliwego sąsiada, który nie myje się, chleje, śmierdzi, bije żonę, drze ryja po nocach a obok którego zmuszony jestem żyć bo w perspektywie mam tylko wyprowadzkę
@dr3vil: chłop powiedział, że jest chrześcijaninem i obchodzi chrześcijańskie święta a wykopki robią fikołki by obrócić to w jakiś sposób w coś negatywnego kekw
Orangutan w garniturze nawet jest przekomiczny kiedy próbuje udawać elokwentnego. Szkoda tylko, że połowa polaków jest tak głupia, że nie widzą, jakie to śmieszne widowisko.
@daunowix: przeciez juz to widzieli, kariera nikodemy dyzmy o tym jest.
@Klynt_Wschodniodrzewny: napisał doktorat z historii, jako działacz polityczny w państwowym instytucie. Myślę że na obronie pokazał jak ładnie umie wiązać buty bez pomocy mamy i mu przyznali summa cum laude.
@dr3vil: Człowiek sobie zagłosował na mniejsze zło, a tutaj okazuje się, że 1 czerwca podjąłem jedną z lepszych decyzji w tym roku. Panie Prezydencie oby tak dalej
Ciekawe czy Mazurek obśmieje ten zwrot, bo kiedyś nawet napisał na ten temat felieton:
https://www.rp.pl/opinie-polityczno-spoleczne/art14255951-moja-osoba-politykow-felieton-roberta-mazurka
Nie wiem, choć się domyślam.
#sejm #polityka #bekazpisu
źródło: 1000014594
Pobierz@Matuusuu: Nie nazywałbym tych ludzi Polakami, bo to obraźliwe dla tych co na prawdę nimi są.
Każdy by był mądry gdyby miał doradców, wywiady byłyby ustawione, orędzia czytał z wyświetlacza a polityke sie miało wykutą na pamięć bez doświadczenia
@Matuusuu: żeby tylko Polaków. Ja ich traktuje w kategorii upierdliwego sąsiada, który nie myje się, chleje, śmierdzi, bije żonę, drze ryja po nocach a obok którego zmuszony jestem żyć bo w perspektywie mam tylko wyprowadzkę
@mstasiek: Dosłownie tego dotyczy mój wpis. To jest język patetycznie śmieszny.
@daunowix: przeciez juz to widzieli, kariera nikodemy dyzmy o tym jest.