Aktywne Wpisy

Viarus_ +197
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.

Lolenson1888 +553
Ten wpis jest najlepszym dowodem na to, że korpo to już nie praca, tylko przedszkole dla 30-letnich kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #korposwiat #heheszki
#pracbaza #korposwiat #heheszki
źródło: 865C358C-3F07-4D80-B932-46F2D5AFB2AA
Pobierz

#programista15k #pracait #b2b
@slgdfhsdhjfbs: Co prawda nie z własnej inicjatywy, ale liczą się chęci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W razie czego będę się bronił tym, że kontrakt IT realizuje rano i wieczorem a w ciągu dnia
Komentarz usunięty przez autora
@kula_w_dupie: no i co z tego? i tak wycofali się z karami wstecznymi za 5 lat, będą kary max za rok wstecz a ustawa wejdzie od stycznia 2027 więc bezpiecznie dla mnie.
A ty się nie pruj do mnie tylko kombinuj ( ͡°( ͡°
Komentarz usunięty przez autora
Tymczasem na linkedinie sępy próbują na strachu zarabiać kasę wypisując podobne bzdury jak ten pan.
źródło: temp_file8456286374413094571
Pobierz@kula_w_dupie No i?
Pracowałem dla tego klienta zdalnie z USA, z Kanady, Malty i Tajlandii.
Na Uop też sobie możesz tak skakać po różnych krajach nie będąc prawie pół roku w kraju oraz nie otrzymując za to żadnej diety?
Bo śmiem wątpić. Co więcej jest to sprzeczne z prawem.