Aktywne Wpisy

sikpi +126
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +60
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

Ja byłam w związku z facetem który był mojego wzrostu (sama mam 170) więc musisz znaleźć kobietę która będzie miała do tego podobne podejście. Zobacz, że jakbyś miał 160 cm to miałbyś jeszcze ciężej w życiu.
Pod względem charakteru nikt nie jest idealny więc też nie zaszkodzi jakbyś spojrzał
Szukałem na Reddicie, to tam z kolei masz albo passive aggressive, albo zbywanie problemu. Większość komentarzy sprowadza się
W czym mają pomóc uwagi, w stylu:
- Pewnie jesteś p----------y.
- Problem nie istnieje i sobie ubzdurałeś (choć są badania na to)
I generalnie, każdy komentarz sprowadza się do rady: "chodzi o ciebie i wzrost nie ma nic do rzeczy", a jak słyszysz któryś raz w roku, jak ktoś szydzi z twojego wzrostu, to masz to po prostu
XD
Komentarz usunięty przez autora
I standardowo: masz kiepski charakter. To już się nudne robi. Nawet nie wiesz, czy mam ciągle niepowodzenia. Nigdzie tego nie napisałem, ale jednak czujesz potrzebę, aby to zasugerować i zbyć moje odczucia tekstem, że jednak charakter. Trochę empatii.
Czy tak trudno
Dlatego lepiej nie oczekuj, że ktoś nad tobą będzie się użalał i zaakceptuj, że "it's over", "it never began" i "it is what it is". Najlepiej żyć po swojemu z
I jeszcze jedno
Gdzie tak napisałem? Napisałam jedynie, że jest
WTF? Przecież to Ty wracasz ciągłe do tego samego i to Ty implikujesz jakieś rzeczy których w ogóle nie
I kolejny passive-aggressive. Co Cie utwierdziło w przekonamiu? Że prosiłem Cie abyś zmieniła temat i miałaś to w dupie?
Zamiast dawać mi rady o charakterze, przyjrzyj się swojemu.
klasyczna forma passive-aggressive. Zawoalowany osąd, przerzucenie winy. To dokładnie ten sam mechanizm, który ty już kilka razy zarzuciłeś mi xD
Chcesz dalej dyskutować czy ci wystarczy?