Aktywne Wpisy

Niemaco122 +1278
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

WykopekPol +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Alzena: To nie był passive-aggressive. To był otwarty przytyk w Twoją stronę. Sprawdź czym jest passive-aggressive. Ja się nie bawię w takie głupie gierki tylko wprost mówię, co chce powiedzieć.
Nie nie chce dyskutować bo to nie ma sensu. Odpisywałem Ci grzecznie a Ty czujesz potrzebę aby mnie obrażać choć nic Ci nie zrobiłem. Nie rozumiem tego i nie chce więcej
Dorosły typ próbuje prowadzić logiczną dyskusję z kobietą w internecie, czimcie mie
@TheDziobaker: wziął mnie za ciebie xD
źródło: Screenshot_20251217_183723_Firefox
PobierzTylko samotna matka go zaakceptowala. ale i tak jest bankomatem bo sie zali na filmach ze baba mu karty kredytowe zabiera xd
Ma kanal na youtube chlop
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kawa_z_cynamonem: Wchodzisz w moj wpis i mnie obrażasz bez powodu. Co jest z wami k---a nie tak? Jakieś problemy z samooceną i musisz się dowartościować dopeirdalaajac innym?
@whos_your_daddy_snakegirl
@TracyMosby:
Ja nie uważam, żeby wzrost absolutnie determinował powodzenie, bo jednak większość facetów nie ma tych 190cm, ani nawet 180, a posiadają partnerki, natomiast uważam, że pośrednio mocno utrudnia randkowanie samym zmniejszeniem dostępnej puli partnerek, ale dużo bardziej w mojej opinii po prostu degraduje pewność siebie, która w procesie szukania partnerki jest kluczowa. W czasach szkolnych miałem kolegów, którzy byli wzrostowo poniżej średniej i zawsze