Wpis z mikrobloga

klasyczna forma passive-aggressive.

@Alzena: To nie był passive-aggressive. To był otwarty przytyk w Twoją stronę. Sprawdź czym jest passive-aggressive. Ja się nie bawię w takie głupie gierki tylko wprost mówię, co chce powiedzieć.

Chcesz dalej dyskutować czy ci wystarczy?

Nie nie chce dyskutować bo to nie ma sensu. Odpisywałem Ci grzecznie a Ty czujesz potrzebę aby mnie obrażać choć nic Ci nie zrobiłem. Nie rozumiem tego i nie chce więcej
  • Odpowiedz
@TheDziobaker w twoim rozumieniu każda uwaga, która nie podlega świętemu przyjęciu twojej narracji automatycznie staje się atakiem i pasiw agresiw xD Jeśli dla ciebie to jest „grzeczne odpisywanie” to widać dlaczego dyskusja z tobą kończy się tak jak teraz - defensywnie i infantylnie. Pasiw agresiw!
  • Odpowiedz
@TheDziobaker: znam PILOTA BOEINGA 767 cargo ktory latal kiedys w liniach pasazerskich a obecnie cargo, i chlop nie byl w stanie znalezc kobiety
Tylko samotna matka go zaakceptowala. ale i tak jest bankomatem bo sie zali na filmach ze baba mu karty kredytowe zabiera xd
Ma kanal na youtube chlop
  • Odpowiedz
Boże, czemu mi się miejsce na czarno skończyło akurat teraz.

@Kawa_z_cynamonem: Wchodzisz w moj wpis i mnie obrażasz bez powodu. Co jest z wami k---a nie tak? Jakieś problemy z samooceną i musisz się dowartościować dopeirdalaajac innym?
  • Odpowiedz
@TheDziobaker: plus taki, że niski szybko zrobi forme a na zdjęciach nie widać wysokości. Przykład, znajomy znajomego. Doje**ał w pół roku. Wygląd 10/10 na faceta. Taki typu męskiego wiesz, broda, silna szczęka, wygląd prawie że boga. Ale nigdy nie miał laski podobno... Spotkaliśmy się potem na p--o, a on ledwo 160 cm. Ja tylko 20 cm wiecej bo 180 czyli taki standard, ale co poruchałem to poruchałem. Raz byłem chudy
  • Odpowiedz
Prawie nikt nie mówi, że niski wzrost nie ma znaczenia xD chodzi o to że niski wzrost plus zero innych przyciągających cech plus kompleksy to coś odrzucającego. no ale wiadomo, lepiej budować sobie murek na tym pierwszym fakcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TheDziobaker:
@whos_your_daddy_snakegirl
@TracyMosby:

Ja nie uważam, żeby wzrost absolutnie determinował powodzenie, bo jednak większość facetów nie ma tych 190cm, ani nawet 180, a posiadają partnerki, natomiast uważam, że pośrednio mocno utrudnia randkowanie samym zmniejszeniem dostępnej puli partnerek, ale dużo bardziej w mojej opinii po prostu degraduje pewność siebie, która w procesie szukania partnerki jest kluczowa. W czasach szkolnych miałem kolegów, którzy byli wzrostowo poniżej średniej i zawsze
  • Odpowiedz