Wpis z mikrobloga

@Poldek0000: kiedyś gdzieś wyczytałem durną teorię spiskową, w sumie to żart raczej, że jak podają ci ten usypiacz to tak naprawdę wcale nie tracisz świadomości, ale tracisz wspomnienia jak już sie obudzisz.
W trakcie operacji, czy co tam ci robią, wszystko czujesz i przeżywasz, ale jak środek przestaje działać to ci wymazuje pamięć.
Wiem, że durne, ale nie umiem o tym zapomnieć i zawsze na myśl przychodzi jak słysze o
  • Odpowiedz
W trakcie operacji, czy co tam ci robią, wszystko czujesz i przeżywasz, ale jak środek przestaje działać to ci wymazuje pamięć.

Wiem, że durne, ale nie umiem o tym zapomnieć i zawsze na myśl przychodzi jak słysze o tym xD

@voov100: Zależy co ci podają. Wiem, że nazywa się to sedacja czyli po prostu cię czymś naćpają i czasem zasypiasz, czasem sie budzisz, a ze wspomnień masz tylko kilkusekundowe przebłyski.
  • Odpowiedz
  • 0
@voov100: ja się kiedyś obudziłem na stole operacyjnym i pamiętam wszystko co było podczas tego przebudzenia. Ale po chwili stwierdziłem że najlepiej będzie jeśli pójdę spać dalej. Nie czułem żadnego bólu, a operacja była dość poważna więc zasnąłem z powrotem.
  • Odpowiedz