Aktywne Wpisy
darkprincewwa +490
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

moll +155
Ciasto gotowe, a Wy zazdrośni. Jogurtowo-kokosowe, wierzch czekolada deserowa i płatki nagietka
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
źródło: 1000019153
Pobierz

[Cebulowa promka na miesieczną subskrypcje]
GLM 4.6 od Z.ai- Taki chiński Claude, można nabyć coding plan miesięczny/roczny
ostatni dzień prompki świątecznej Dzisiaj sie kończy (w sumie czemu się kończy 2 tyg przed światami skoro nazwali ja świąteczną? xd)
na pierwszy zakup jest -50% do tego -20% na święta
mi wyszlo 105zł na rok z kartą revoluta. wcześniej miałem 3msc za 30ziko
---
https://z.ai/subscribe - - - ?ic=IDU3TYHJA7 ten kodzik to bonusik dla mnie xd ale nie musicie go wklepywać choć niepogniewam sie
---
tak jest gorszy od Claude, ale za ten pieniądz to kto robi dobrze? jak sie nie chce marnować tokenów dla jakiegoś pobocznego projektu albo dłubania albo vibecodingu to spoko miec taki zastępczy plan albo jak ktoś nieczęsto tam chce jakiś projekt poklepać to po co płacić 60 złotych miesięcznie Claudiuszowi
@grand_khavatari: nie rozumiem czemu nie weźmiesz Perplexity 9zł/rok
Masz tam wszystko co popularne, w tym Sonneta do woli i parę zapytań na Opus