Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
kukold +30
15 lat doświadczenia w IT. Java, React, SQL, Kubernetes, cloud infrastructure, cyber security. Systemy o dużej skali, odpowiedzialność za krytyczne komponenty, lata ciągłej nauki i pracy.
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata

1/8 finału, pojedynek 7
Drabinka
FAQ
Playlista na YT
Playlista na Spotify
playlisty mogą być niekompletne
Jeśli chcesz być wołany/a lub wypisany/a z wołania napisz do mnie na PW.
#anime
źródło: b95c885f5c7b20dc3d76c92a94b0139ae3eb60b6be8d50d5904fb3860461c74d
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
źródło: oshi-no-ko-ai-hoshino (1)
Pobierzźródło: oshi-no-ko-aqua
PobierzTutaj akurat to pierwsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bregath: @Talaxin :D
Tak dokładnie, ludzie nie zagłosowali na połączenie męczącego japońskiego rapu, psychodelicznego disco polo ze skrzeczącym komputerowym wokalem dziewczynki tylko dlatego że się kierują nostalgią :D
@NieBendePrasowac: tak. Już nawet nie chodzi o Idol, ale zobacz, że jest wiele kawałków na tej liście, które były świetne (a których anime nigdy nie oglądałem) pod względem wokalu, melodii czy artyzmu. Sorki, ale większość zna DB i kieruje się tym, że to właśnie DB. Zobacz jak wysoko zaszły Pokemony albo Król Szamanów. Nawet Tsubasa doszedł daleko.
Tak, ludzie się kierują nostalgią i
Mimo że żadnego dragonballa - żadnego! - nie oglądałem nigdy ani minuty. Osinoko zresztą też nie.