Aktywne Wpisy

Jogi4 +12
Dlaczego jak płacę za butelkę wody, to płacę tą zasraną kaucję pieniędzmi, które mógłbym wydać w każdy inny sposób, w każdym innym miejscu. Dlaczego natomiast te pieniądze są "zwrcane" jako bon do konkretnego sklepu, w którym zwram te butelki. Według mnie to i tak jest wymuszenie bo nie mogę wtedy tych pieniędzy wydać jak ja chcę, tylko jestem zmuszony do wydania w konkretny sposób
#kaucja #panstwozdykty
#kaucja #panstwozdykty
gabrysia2137 +1

https://www.bbc.com/polska/articles/cwyl30eyyy2o
Nie chciało się pomagać militarnie Ukrainie to za x lat każdy młody #niebieskipasek pójdzie w kamasze
#niemcy #francja #uk #litwa #belgia
#wolski #obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #ukraina #pieklomezczyzn #przegryw
#konfedepis #polska #polityka #konfedepis #youtube #neuropa #4konserwy #4kuce #dobrazmiana #gownowpis #geopolitka #polityka
źródło: Bez tytułu
PobierzPoparłbyś wysłanie wojsk państw UE na Ukraine czy wolisz stopniowe wprowadzanie przymusowego poboru?
No, jakby zaczęli pomagać militarnie ukrainie, to wtedy szanse na konflikt Francja-Rosja na pewno by spadły xD
Co wy żrecie za granulat na tym squacie...
Komentarz usunięty przez moderatora
Najlepszy sposób na ruskich to osłabianie ich siły militarnej poprzez proxy-war + osłabianie gospodarki - czyli kroplówka dla UKR tak jak teraz + sankcje.
Tak długo jak mają b--ń A nie ma mowy o bezpiecznym "rozbrojeniu" ruskich