Aktywne Wpisy
nowszyja +75
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +152
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Chłop rano skumał, że jest 5/10 maks i od razu odbitka koniec kontaktowania się i tłumaczenie sobie przed lustrem, że to był ostatni raz i nigdy się już tak nie upodlę.
Wnioski samicy? Te co u góry plus „k…. Niech już przyjdzie czwartek, piątek znów popłynę w tango z jakimś samcem może się trafi Pajet - jestem królową życia i to ja wybieram sobie kolesi”
I tak się kręci tu akurat w całym zachodnim świecie.
Dodam tylko, że efektem tego zgorszenia samic, a może inaczej tego totalnego pozwolenia im być sobą bez restrykcji i ograniczeń nałożonych kulturowo czy poprostu przez państwo aktualna populacja rasy białej wynosi 8% i konsekwentnie leci w dół, ale co tam. Oooo nowy News na Onecie o wakacyjnych przygodach Zosi z #mokebe mówi, że już nigdy nie wraca do Polski bo tam jest to czego szukała. Miłej soboty bądźcie sobą mimo wszystko zachowajcie klasę i szacunek do siebie.
Może w następnym wcieleniu urodzimy się w innej kulturze lub czasach.
#p0lka #natura
źródło: IMG_2027
PobierzKomentarz usunięty przez autora
#codziennystanzdrowiaanastazjizgrecji
@Linnior88: Zostaw kilka dla mnie, już jadę ʕ•ᴥ•ʔ