Wpis z mikrobloga

A wy co tam ludziska? Pewnie wstajecie po przespanej nocy jak człowiek może jakaś kawka śniadanie coś, a wiecie co robi myślę że lekko 50% samic homo sapiens w tym kraju o tej porze? Leżą zalane ejakulatem w każdy otwór prawdopodobnie z przypadkowo poznanym samcem alfa (w jej mniemaniu jej gadziego mózgu najlepszy wybór z dyskoteki) możliwe że jak porobieni materiałem to jeszcze się parzą mając już poobcierane narządy od tarła. O 15/16 pojedzie do domu opowie swoim „psiapsi” jaki on był męski brutal jak ją zeszmacił cudownie opowie ze szczegóły bo tak robią kobiety - wyolbrzymi swoją rolę w tym mimo, iż była zaledwie dziurą do zrobienia tyle i aż tyle zjawisko niczym okres godowy zwierząt w lesie tylko, że u Polek/samic trwa on cały rok. Koleżanka psiapsi przytaknie powie, że ale ty jesteś baaaaaadddGirl <3 wooow
Chłop rano skumał, że jest 5/10 maks i od razu odbitka koniec kontaktowania się i tłumaczenie sobie przed lustrem, że to był ostatni raz i nigdy się już tak nie upodlę.
Wnioski samicy? Te co u góry plus „k…. Niech już przyjdzie czwartek, piątek znów popłynę w tango z jakimś samcem może się trafi Pajet - jestem królową życia i to ja wybieram sobie kolesi”

I tak się kręci tu akurat w całym zachodnim świecie.
Dodam tylko, że efektem tego zgorszenia samic, a może inaczej tego totalnego pozwolenia im być sobą bez restrykcji i ograniczeń nałożonych kulturowo czy poprostu przez państwo aktualna populacja rasy białej wynosi 8% i konsekwentnie leci w dół, ale co tam. Oooo nowy News na Onecie o wakacyjnych przygodach Zosi z #mokebe mówi, że już nigdy nie wraca do Polski bo tam jest to czego szukała. Miłej soboty bądźcie sobą mimo wszystko zachowajcie klasę i szacunek do siebie.
Może w następnym wcieleniu urodzimy się w innej kulturze lub czasach.
#p0lka #natura
L0GIN1 - A wy co tam ludziska? Pewnie wstajecie po przespanej nocy jak człowiek może ...

źródło: IMG_2027

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@L0GIN1: hahaha, przegrywy mają ją tylko na chwilę, a ja jak będą miały po 40 lat to będę się przy nich budził codziennie. Idę na dodatkową nockę aby zdobyć taką cudowną kobietę
  • Odpowiedz