Aktywne Wpisy

erni13 +20
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +222
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

Ktoś wie jak mam walczyć w #baldursgate3 i pokonywać przeciwników? Bo praktycznie zawsze trafiam na tych 1 lvl wyżej, a to mocno utrudnia.
Mogą być inne protipy. Gram paladynem zemsty.
#gry #baldursgate #pytanie #pytaniedoeksperta
Może spróbuj poeksplorować i wykonać inne zadania żeby dobić ten brakujący lvl? Wnioskuję po pytaniu, że to akt 1, więc tego expa na lvl up nie trzeba jeszcze aż tak dużo.
Przed pójściem do Podmroku lub na Przełęcz powinieneś mieć 5 lvl. Pomiędzy 4, a 5 lvl jest kolosalna różnica i na 5 lvl z w miarę ogarniętymi bulidami postaci cały 1 akt powinieneś wyczyścić bez nadmiernych problemów (trafią
wielu z "nas" wdrazalo sie w to 20 lat temu przy pierwszych grach tego typu, przy baldurze 1 i tak dalej
jak dla mnie lepsza walka turowa byla w divinity original sin 2, mniej rozkminiania cyferek, bardziej przejrzyste zasady
a wciskanie tego silnika opracowanego do gry na pc na sile w zasady dnd
Co do walki to podstawy taktyki, popatrz na kolejnosc tury jezeli mozesz eliminuj tak zeby rywal mial mniej akcji w rundzie i jak juz inni mowili fokusuj ogien. Nie boj sie uzywac swoich najmocniejszych zdolnosci