Aktywne Wpisy
UmbertoDalleMontagne +630
Nienawidze, ku*wa, hindusów i chciwych niemieckich patałachów z wierchuszki naszego #korposwiat. Przenieśli dział IT od utrzymania wewnętrznych systemów do Indii. Chłopaki z tego Taj Mahal technology team dostali misje w Q4'25 - migrację firmowej kadrowo-płacowej bazy danych do nowego systemu. Wiadomo, że takich rzeczy nie robi się na danych używanych na bieżąco. Oni też to wiedzieli, więc operowali na kopii jak bóg Butter Chiken przykazał. System udało się wdrożyć

żaden nie chciał odpuścić xD #polskiedrogi

Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie mieszkam absolutnie sam w hotelu, do tego za granicą z dala od rodziny czy znajomych
Nie ma fizycznej możliwości że ktoś robi sobie jaja ze mnie
Musiałem to sam wysłać
Schizofrenia?
Urodziłem się w '86 i podpis na dole to moje imię
#bojesie #psychiatria
źródło: temp_file8372626651587661528
PobierzDobrze, że jesteś świadomy możliwej choroby
To już?
Biorę też garść leków rano: escitalopram, bupropion, pregabalina
Nie ma opcji że to ktoś obcy, to nawet mój styl pisania, składni
P------e
Tzn kiedyś zdarzało się że rozmawiałem w nocy z żoną i tego nie pamiętam ale coś takiego pierwszy raz
źródło: temp_file5114076217625203258
Pobierzźródło: temp_file7703664069758532744
Pobierz@alkoJezus zmień pregabaline. Po niej są odcięcia, łatwo zachodzi w relacje z innymi substancjami. Po pregabalinie często się nie pamiętam co się robi
Желание, Ржавый, Семнадцать, Рассвет, Печь, Девять, Добросердечный, Возвращение на родину, Один, Товарный вагон.