Wpis z mikrobloga

No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać

Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem

Obecnie mieszkam absolutnie sam w hotelu, do tego za granicą z dala od rodziny czy znajomych
Nie ma fizycznej możliwości że ktoś robi sobie jaja ze mnie
Musiałem to sam wysłać

Schizofrenia?

Urodziłem się w '86 i podpis na dole to moje imię

#bojesie #psychiatria
alkoJezus - No to teraz się osrałem 
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i za...

źródło: temp_file8372626651587661528

Pobierz
  • 139
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 281
@alkoJezus Mówię do ciebie spoza systemu, przerywamy symulację. Rozpruj poduszkę, znajdziesz w niej opakowanie Draży Korsarzy. Zjedz wszystkie. Zaśniesz. Obudzisz się w 1990 i zaczniemy wszystko od nowa.
  • Odpowiedz
  • 35
@alkoJezus jeżeli to jednorazowa historia a nie powtarzające się rzeczy, to być może odstawienie ziółek pomoże. Sprawdź. Odstaw telefon na wieczór, nie przeciążaj głowy. Jeżeli się powtórzy, lekarz w Polsce. Aha i upewnij się że nikt cie nie robi w uja dla beki.
  • Odpowiedz
  • 3
@saib75 jednorazowo ale moje zdrowie psychiczne nie jest nieskazitelne, diagnoz miałem już kilka

Nie ma opcji że to ktoś obcy, to nawet mój styl pisania, składni
P------e

Tzn kiedyś zdarzało się że rozmawiałem w nocy z żoną i tego nie pamiętam ale coś takiego pierwszy raz
  • Odpowiedz
@alkoJezus:

Желание, Ржавый, Семнадцать, Рассвет, Печь, Девять, Добросердечный, Возвращение на родину, Один, Товарный вагон.
  • Odpowiedz