Wpis z mikrobloga

protip dla wszystkich infuencerow, trzymajcie sie jak NAJDALEJ od zwyrola. Taka kasix prowadzila u niego "wspaniale wywiady" zwyrol ja lubil. Skomentował jej afere, ona coś tam odpowiedziała. Zwyrol nie mogl przełknąć tego, że jak ona śmie sie bronić przeciez to ja mam RACJE, wiec zaczął wyciągać na nia brudy ( ͡° ͜ʖ ͡°) POV ONA JESZCZE NIE WIE W CO SIE W-----A XDD
#primemma
#wardega
#famemma
Adiog - protip dla wszystkich infuencerow, trzymajcie sie jak NAJDALEJ od zwyrola. Ta...

źródło: image

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 26
@Adiog: Laska wygrała popularność w chipsach. W mediach sprzedaje się jako szefowa firmy marketingowej, a jednocześnie promuje scamy.

Oby wleciał cancel.
  • Odpowiedz
  • 14
@Adiog: Dobrze, że z nią jedzie. Ona jak zwykle udaje, że nie ma tematu, a wszyscy to głupki i się nie znają. Tak samo robiła po filmie Konopa. Wardęga skomentował to co samo się nagrało na jej streamie, a ona udaje, że wcale tak nie było.
  • Odpowiedz
  • 6
@Adiog: to już jest jakieś dziwne czepianie się na siłę, przecież dobrze ja wyjaśnia i oby prześwietlił bardziej te jej podejrzane dotacje od państwa
  • Odpowiedz
  • 0
@bbul44: w sumie jak chce byc taki skrupulatny to zaczeło sie ze najpierw pochwalił typiere ze ma swietny rischercz a potem sam przyznał ze jednak zle ta babka sie wyrazila bo pierw oskarzyla o kasyna a potem o rzeczy z kasyn xd wiec jak wardega chce byc taki hop to niech nie powołuje sie znow na kłamstwa :D ja nie jestem ani tu ani tu bo i jeden i drugi
  • Odpowiedz
Laska wygrała popularność w chipsach. W mediach sprzedaje się jako szefowa firmy marketingowej, a jednocześnie promuje scamy.

@Tacho_: Raczej wygrała popularność bo została bardzo szybko koleżanką NitroZyniaka oraz kilku innych osób do tego jest kobietą więc wiadomo spermiarze i te sprawy oraz wśród kobiet nie ma takiej konkurencji.
  • Odpowiedz
@Adiog: cóż nie od dziś wiadomo że zwyrol to mściwy pamiętliwy mały c--j, z którym kontakt szkodzi, z nim można jedynie rozmowac o pogodzie. Ihmo lepiej się lansować u jupiterów którzy są jednakowoż mniej zdegenerowani.
  • Odpowiedz
Dobrze, że z nią jedzie. Ona jak zwykle udaje, że nie ma tematu, a wszyscy to głupki i się nie znają. Tak samo robiła po filmie Konopa. Wardęga skomentował to co samo się nagrało na jej streamie, a ona udaje, że wcale tak nie było.

@bbul44: No bo to jest jej patent, udawanie zawsze takiej grzecznej niewinnej laski ziomalki w bluzie z kapturem i dresie co to się za bardzo
  • Odpowiedz
@Adiog: Przecież właśnie zajebiście że się przywalił do Scamix xD Jak udaje idiotkę na strimach i robi jakieś fikołki żeby nikt jej już nie wypominał tego promowania scamo hazardu swoją zezowatą mordką to co się dziwić że się ludzie czepiają. Tornada już nie robi, ale mental menelicy pozostał.
  • Odpowiedz
  • 1
@Adiog: dobrze że ją cisną xD kolejna afera spowodowana tym, że influencer zamiast przyjąć z pokorą swoją winę to zgrywa kozaka, wszyscy wiemy, że za pół roku nikt tego nie będzie pamiętać ale jak sama weszła w g---o i je rozsmarowała to niech teraz w tym siedzi
  • Odpowiedz