Wpis z mikrobloga

1 386,99 - 10,07 = 1 376,92

No i mnie coś dopadło stąd tygodniowa przerwa od biegania. Od razu klasyk: nogi z betonu, tętno z kosmosu, a w płucach tragedia ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jeff chciał dziś magic mile, ale jedyne magic, jakie byłbym w stanie zrobić, to magic zawał po 400m ¯(ツ)

Przetruchtałem swoje 10km jak potulny emeryt biegowy i tyle dobrze, że w ogóle się ruszyłem z domu. Lecimy dalej, może niedługo płuca wrócą z delegacji ()

Swoją drogą jak w takich sytuacjach najlepiej rozegrać treningi z #garmin coach? Odrzucać te nieodbyte, przesuwać na kolejny tydzień czy zaczynać plan od nowa?

#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie

Skrypt | Statystyki
randall - 1 386,99 - 10,07 = 1 376,92

No i mnie coś dopadło stąd tygodniowa przerwa ...

źródło: IMG_8157

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@randall:

Swoją drogą jak w takich sytuacjach najlepiej rozegrać treningi z #garmin coach? Odrzucać te nieodbyte, przesuwać na kolejny tydzień czy zaczynać plan od nowa?

Też zawsze mam ten dylemat ale raczej odrzucam nieodbyte bo jak przenoszę na kolejny tydzień to nie ma dnia na regeneracje.
  • Odpowiedz
  • 1
@Ark00: Faktycznie jest pauza. Dzięki! Szkoda, że nie ma opcji choroby. W każdym bądź razie zapauzowałem i wznowię od przyszłego tygodnia. Zobaczymy czy jakoś z głową Jeff je dostosuje.
randall - @Ark00: Faktycznie jest pauza. Dzięki! Szkoda, że nie ma opcji choroby. W k...

źródło: IMG_8161

Pobierz
  • Odpowiedz