Aktywne Wpisy

Quashtan +15
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +416
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

#tesla #fsd #motoryzacja #samochody #technologia #sztucznainteligencja
rzucasz frazesami, nie mając pojęcia do czego zdolne jest najnowsze
(╯︵╰,)
@Lardor: jasne. Lepiej potrącić pieszego! A co! Niech się nauczy, że nie może się w--------ć przed auto!
2/10 - bo odpowiedziałem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@zibizz1: są przypadki, gdzie sobie radzi bardzo dobrze. Są też przypadki na parkingach, gdzie jeszcze się myli. Swoją drogą, akurat poprawna obsługa takich przypadków nie jest potrzebna dla robotaxi, które do takich garaży w ogóle nie musi wjeżdżać.
Nawet jeżeli auto w takim przypadku nie pojedzie najlepszą drogą, to przede wszystkim chodzi o to by jechało bezpiecznie.
@Lardor: aż wyjdzie pasażer/kierowca z takiego auta i się z tobą rozliczy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@123_: problem jest taki, że mając kamery nie możesz dodać jednego rodzaju czujnika dla redundancji, bo wtedy dalej nie masz możliwości zweryfikowania który z nich ma rację.
Załóżmy że dodasz lidar, kamera pokaże przeszkodę a lidar nie. I teraz która z nich ma rację?
Musisz dodać kolejny czujnik. I tak nagle w celu redundancji z jednego rodzaju czujnika (kamery) musisz od razu skoczyć do 3 czujników, żeby
@anonimowy_programista: Zobacz sobie gdzie jest punkt odbioru pasażerów na lotnisku London Gatiwck (ostatnie piętro piętrowego garażu). Ale pewnie w jak będzie AI6 to i czytać się nauczy i będzie wiedział co to jest "wyjazd" :)
Wszystkie Tesle obecnie produkowane posiadają 2 (kiedyś trzy) kamery patrzące na przód. Dodatkowo, komputer FSD sam ma redundancje.
Natomiast... możesz mi pokazać przypadki, gdzie ktoś pokazuje, że kamera która nawaliła była akurat problemem. Redundancje nie wprowadza się do wszystkiego bez rozmysłu. Gdyby tak było, to w aucie miałbyś 2 kierownice.
@zibizz1: jakie to klasyczne "moving the goalpost". Gdy FSD potrafi zrobić już coś, co wszyscy mówili, że nigdy nie będzie w stanie, nagle przesuwany jest cel i znowu ta sama śpiewka. Jakim trzeba być ignorantem technologicznym,
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Wiem, wiem, "to rurzne som" i aktualizacja oprogramowania sprawę "na pewno" załatwiła, ale ktoś jednak za każdym razem musi płacić życiem za te niedoróbki
źródło: selfish-soyjak
Pobierz