Aktywne Wpisy

galek +46
#ekonomia #pkb #gospodarka #pieniadze #gielda
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
źródło: 1000009058
Pobierz
razdwatrzy55 +260
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: są czasami takie "złote strzały" - ale realistycznie się przyjrzyj temu koledze, bo ja też miałem takiego właśnie niby przeciętniaka co miał naprawdę ładną dziewczynę (że dosłownie wszyscy mu mówili żeby się żenił, bo ona mu się zaraz zerwie bo jest z wyższej ligi xd)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
ja się nie dziwię, że taki problem ze znalezieniem baby mają niektórzy, skoro wam się de facto dzieci marzą xD z tego co wiem, to szukaj w jakichś Tajlandiach czy na Filipinach, tam są takie "tradwifes" które są uczone dokładnie takiej uległości, w podzięce za wyrwanie z biedy.
Ale serio, czytanie takich wpisów sprawia, że rzygać mi się chce, gdzie ta męskość, gdzie ten charakter, żeby umieć żyć z
@mirko_anonim: no, a ona z tych pieniędzy opłaca mieszkanie pod jego dachem.
Weż ty walnij się w łeb
Wiele razy pisałem na mirko ze jak mówiłem koleżankom jakie kobity z Azji sa cudowne, to zaraz dostawałem zarzuty
- nie umiesz wyrwać polki?
- jesteś Adobe readerem ze lubisz kobiety poniżej 160 cm?
- jesteś Adobe readerem ze lubisz kobiety poniżej 50kg?
- one tylko udają takie mile
Nie rozumiem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Skąd ty to wytrzasnąłeś? Chyba że mówisz o preferencjach łóżkowych, ale to nijak ma się do życia i chęci bycia posłuszną i podporządkowaną
Z popularności gowno książek jak 365 czy inny grey, mitywu pięknej i bestii, mam wymieniać dalej?