Wpis z mikrobloga

Mówił, że tylko jedną taką poznał w swoim życiu i że to prawdziwa miłość. Więc ja pytam was gdzie są takie kobiety? Też chcę taką żonę.

@mirko_anonim: są czasami takie "złote strzały" - ale realistycznie się przyjrzyj temu koledze, bo ja też miałem takiego właśnie niby przeciętniaka co miał naprawdę ładną dziewczynę (że dosłownie wszyscy mu mówili żeby się żenił, bo ona mu się zaraz zerwie bo jest z wyższej ligi xd)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
uporządkowany-projektant-61: Tak jak poprzedni komentarz: u mnie to samo, też szara myszka. Poznana przypadkiem, bo koleżanka ją zabrała na imprezę, na której akurat ja też byłem. Od razu się polubiliśmy. Później randkowanie, zaręczyny, ślub, a teraz dziecko. Jest pracowita i sumienna, ale też zdecydowaliśmy że póki co nie musi wracać do pracy. I jest mi z tym bardzo wygodnie, bo ja mogę w pełni skupić się na zarabianiu pieniędzy, a nadmiar
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sumienny-opiekun-83: Rozumiemy, że połowa twoich pieniędzy idzie regularnie do niej i opłacasz jej składki zdrowotne i emerytalne, skoro zajmuje się waszymi dziećmi i domem. No chyba nie waliłbyś na hajs kobiety, dzięki której w czasie wolnym możesz rozwijać kolejny biznes, bo życiem codziennym zajmuje się ona. Daj dobry przykład wykopkom i opowiedz, jak sprawiedliwie dzielić się zarobkami, majątkiem, podziałem pracy i opieką nad rodziną ze złotą kobietą.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
kulturalny-twórca-77: xD

ja się nie dziwię, że taki problem ze znalezieniem baby mają niektórzy, skoro wam się de facto dzieci marzą xD z tego co wiem, to szukaj w jakichś Tajlandiach czy na Filipinach, tam są takie "tradwifes" które są uczone dokładnie takiej uległości, w podzięce za wyrwanie z biedy.

Ale serio, czytanie takich wpisów sprawia, że rzygać mi się chce, gdzie ta męskość, gdzie ten charakter, żeby umieć żyć z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
kulturalny-twórca-77: @ED_HMC haha jasne, wszyscy tacy niewinni xD tak prawda jest taka, że tacy właśnie szukają sobie baby do wychowania. Ma być uległa, zawrzeć japę i nigdy nie wyrażać sprzeciwu, najlepiej by wypinała się też na zawołanie, bo wielki pan domu sobie akurat zażyczył. Podtrzymuję swoje zdanie, śmieszne wypierdki męskopodobne, nie radzą sobie z normalnymi kobietami, to muszą mieć jakąś uległą mulicę, która zrobi wszystko tak, jak poganiacz sobie zażyczy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak zwykle w komentarzach o posłuszna grzeczna i miła żonę zesrały sie tylko kobiety.
Wiele razy pisałem na mirko ze jak mówiłem koleżankom jakie kobity z Azji sa cudowne, to zaraz dostawałem zarzuty
- nie umiesz wyrwać polki?
- jesteś Adobe readerem ze lubisz kobiety poniżej 160 cm?
- jesteś Adobe readerem ze lubisz kobiety poniżej 50kg?
- one tylko udają takie mile
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uporządkowany-projektant-61: @sumienny-opiekun-83 Nie, nie oddaję jej "pół wypłaty". Po prostu dałem kartę podpiętą do mojego konta i robi zakupy z mojej karty. Ma też swoje oszczędności, bo przed dzieckiem normalnie pracowała. Co do składek to pokrywa je jej pracodawca, bo w Polsce można mieć urlop wychowawczy do 6 roku życia dziecka. Poza tym nawet jeśli by nie pokrywał, to samemu można podpiąć żonę pod swoje składki jako "członka rodziny".

Nie rozumiem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
nieustraszona-analitka-84: @Rudz1elec dorosła kobieta bez jakichś deficytów nie potrzebuje być wychowywana, a szuka równorzędnego partnera. Ty byś chciał, żeby ktoś cię traktował protekcjonalnie?

Przecież połowa kobiet o tym fantazjuje aby być posłuszna.

Skąd ty to wytrzasnąłeś? Chyba że mówisz o preferencjach łóżkowych, ale to nijak ma się do życia i chęci bycia posłuszną i podporządkowaną
  • Odpowiedz