Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1922
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +359
źródło: 1000005415
Pobierz

Memcema spółka giełdowa najniżej od roku i poniżej ceny z debiutu #xdd
I ten typ ma odpowiadać za gospodarkę tego kraju?
Ugrupowanie Sławomira Mentzena (Nowa Nadzieja) wykreślone z ewidencji partii politycznych bo nie potrafili złożyć zeznania finansowego w terminie. Wtop jest więcej, jak dwa włamania na ich serwery.
źródło: images
Pobierz@HAMSKLOSS89: czyli Memcem to oszust?
XDD
Poza tym przecież jest multum przypadków kiedy firma wchodzi na giełdę z ceną IPO leci do góry przez chwilę, a potem jest czas urealnienia wartości tych akcji po cenie rynkowej.
To ja tez powinienem wypisywać pretensje z tego powodu, ze kupilem kiedyś akcje
Jak mu napisali, ze za to jest KNF to skasował :)
Taki znawca prawa :D
źródło: 7f7673d6128a97-948-177-0-0-1179-221
PobierzA, już nie musisz, opisałeś:
jeżeli masz wiedzę, że kogoś oszukał to zgłoś temat do odpowiednich służb..
Oraz to jak dziś sie zachowuje Memcem, ktory co chwile zmienia zdanie. Co innego mówi na wiecach a co innego w programie wyborczym ma wpisane xDD
Najzwyczajniej kłamczuch. Jedyne co mu musz przyznać to jest znakomitym manipulantem społecznym XDD
PS: Palikot też kiedys był super biznesmenem. Wprowadził na rynek cytrynówkę, szampan piccolo, Żołądkową Gorzką itd. - wszyscy
Jak memcen zaliczy bankruta i będzie miał zarzuty karne za oszustwa to możesz takie porównania dawać, na razie sobie daruj. Wypominanie mu IPO gdzie rzadko która spółka jest wyżej niż cena emisyjna to zwykły trolling polityczny.
Bez odbioru