Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

II Faza grupowa, grupa 8
Drabinka
FAQ
Playlista na YT
Playlista na Spotify
playlisty mogą być niekompletne
Jeśli chcesz być wołany/a lub wypisany/a z wołania napisz do mnie na PW.
#anime
źródło: 32dc19e094f2a572722149d3b405bbcc17533fe2cceba01731a83804f5d0cc66
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
źródło: image
PobierzNo ale tu przynajmniej całkiem spoko piosenka.
Po drugie były nie raz w przeszłości konkursy, które miały blisko 300 piosenek nawet (czyli praktycznie wszystkie wchodziły) i straaasznie się dłużyły, przez co stawały się nudne i wiele osób to krytykowało. Dlatego ustaliłem limit.
Ogólnie wszystko masz wyjaśnione w FAQ jak to działa (które swoją drogą muszę uaktualnić, bo zmieniło się kilka
@Danzuo:
źródło: images
PobierzPóźniej jak zacząłem chodzić do liceum, to się zakumplowałem z trzema ziomkami, którzy oglądali Naruto i gadali o nim na przerwach, więc żeby ogarniać o czym