Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

Jak wyglądać jak ten chłopak ze zdjęcia? Czy są ludzie, którzy za pieniądze pomagają znacząco poprawić wygląd? Jeśli tak, proszę o jakieś namiary i może zdjęcia efektów/rezultatów.
#looksmaxing #wyglad #moda #modameska #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: df24d6cef7e100c83e05c8af6c1930a0
PobierzAle na pocieszenie powiem że jak jakaś baba zauważy że na siłe chcesz w taki sposób polepszać wygląd to nie będzie obojętność to będzie najwyższy stopień pogardy
@wcaleniepchamsiewmultikonto: Przepraszam, ale na jakiej podstawie stwierdziłeś niby, że on ma botox? xD Ja wiem, że dla przeciętnego piwniczaka przegrywa każdy kto ma zadbane lub trochę większe usta robi botox, ale taki efekt jak u tego ziomka jesteś w stanie uzyskać nawet smarując sobie usta tymi balsamami w szmince. No, ale wiadomo dla przeciętnego wykopka samca alfa w majtkach coton world używanie kosmetyków to pedalstwo