Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1046
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +169
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

Tymczasem rzeczywistość:
#blackpill #redpill #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
źródło: 1000012127
Pobierz@Piter1489: Mordko, to jest zdjęcie losowej dziewczyny z wymyślonym tekstem.
Wiem, że
Widać postęp- zero facetów w klubach w ameryce, kluby w uk padają na ryj xd trochę mniej simpów, faceci budują swoją wartość.
Dziś to rzeczywistość wielu ukraińców, kiedyś to może
@kill15you: Ostatnio ktos rzucal badanie, ze w przypadku gdy partner/ partnerka zachoruje na raka czy ma jakies inne powazne choroby to mezczyzni znacznie czesciej porzucaja kobiete niz odwrotnie.
Problem ktory opisales bardziej tyczy sie obowiazkowej sluzby wojskowej dla mezczyzn (i ogolnie wojny gdzie to oni walcza z uwagi na warunki fizyczne) niz relacji damsko-meskich
Klasyka, argumentum ad nietrzymanium za rękę. Ja trzymałem i potwierdzam prawdziwość mema, to często rzeczywistość dla facetów, a ta deklarowana empatia i możliwość bycia wysłuchanym to tylko taka pokazówka, w rzeczywistości jak pojawiają się problemy to "ona nie będzie twoim psychologiem".
one narzekają na facetów, że nie dzielą się emocjami, po to by sobie na nich ponarzekać z przyjaciółeczkami (którym potem i tak obrabiają d--y) i zacieśniać więzi, rozładować trochę emocji, a nie po to by faceci je słuchali i się dla nich zmieniali na cipy
Jeśli coś jest wymagające a nie musisz tego brać na siebie to masz sporą szansę że Ci się nie będzie chciało.
Zaznaczyłem też, że miałem na myśli długotrwały związek(bez dzieci) ale nie małżeństwo i zrobiłem to celowo.
Żeby to co podesłałeś miało sens trzeba by się zastanowić jaką rolę odgrywają tutaj