Aktywne Wpisy

MonazoPL +112
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +25
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 23.9% (166)
- kit 52.2% (363)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.9% (166)

Tymczasem rzeczywistość:
#blackpill #redpill #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
źródło: 1000012127
Pobierz@Piter1489: Mordko, to jest zdjęcie losowej dziewczyny z wymyślonym tekstem.
Wiem, że
Widać postęp- zero facetów w klubach w ameryce, kluby w uk padają na ryj xd trochę mniej simpów, faceci budują swoją wartość.
Dziś to rzeczywistość wielu ukraińców, kiedyś to może
@kill15you: Ostatnio ktos rzucal badanie, ze w przypadku gdy partner/ partnerka zachoruje na raka czy ma jakies inne powazne choroby to mezczyzni znacznie czesciej porzucaja kobiete niz odwrotnie.
Problem ktory opisales bardziej tyczy sie obowiazkowej sluzby wojskowej dla mezczyzn (i ogolnie wojny gdzie to oni walcza z uwagi na warunki fizyczne) niz relacji damsko-meskich
Klasyka, argumentum ad nietrzymanium za rękę. Ja trzymałem i potwierdzam prawdziwość mema, to często rzeczywistość dla facetów, a ta deklarowana empatia i możliwość bycia wysłuchanym to tylko taka pokazówka, w rzeczywistości jak pojawiają się problemy to "ona nie będzie twoim psychologiem".
one narzekają na facetów, że nie dzielą się emocjami, po to by sobie na nich ponarzekać z przyjaciółeczkami (którym potem i tak obrabiają d--y) i zacieśniać więzi, rozładować trochę emocji, a nie po to by faceci je słuchali i się dla nich zmieniali na cipy
Jeśli coś jest wymagające a nie musisz tego brać na siebie to masz sporą szansę że Ci się nie będzie chciało.
Zaznaczyłem też, że miałem na myśli długotrwały związek(bez dzieci) ale nie małżeństwo i zrobiłem to celowo.
Żeby to co podesłałeś miało sens trzeba by się zastanowić jaką rolę odgrywają tutaj