Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

Bitch please, wojna na ukrainie trwa juz 4 rok i te same konta co tak placza o wenezuele popieraja rozwalenie ukrainy, serio nikt doslownie juz nie daje najmniejszego je... o jakies prawo miedzynarodowe. Sram na to czy trump usunie maduro czy nie, sralem rowniez na palestynska awanture w izraelu. Ludzie chyba sobie nie zdaja sprawy z tego, ze prawo miedzynarodowe itp rzeczy obowiazuja tylko i wylacznie wtedy kiedy wszystkie strony sie na nie godza.
Dzisiaj akurat zyjemy w swiecie, gdzie chiny i rosja najchetniej by nas wybily co do nogi, dlaczego ja mam w takim przypadku sie troszyc o jakies prawo do czegos? Bo co? Czemu ma mnie obchodzic rzad wenezueli sprzymierzony z rosja? Niech gina XDD
Zajebiscie jak USA usuna maduro, bedziemy mieli tansza rope, witamy w hearts of iron IV moderndayu.
I jakby USA chcialo napasc dzisiaj na irak tak jak kiedy to tez nie bylbym przeciwko, sram na jakies prawa wrogich nam 3 swiatow, nie jestem empatyczny w stosunku do wrogich nam panstw, jazda z frajerami. pozdro elo
#usa #takaprawda #izrael #ukraina #wojna #wenezuela
Komentarz usunięty przez moderatora
Prawa czlowieka sobie wymyslili, prawa miedzynarodowe, jakies onzety i inne gowno.
To wszystko lezy w smietniku od kilku lat ladnych.
W ogóle skąd pogląd, że Chiny by chciały nas wybić co do nogi? Porównaj sobie ile wojen toczyły Chiny w przeciągu ostatnich 40 lat a ile USA xd
A tam gdzie konflikty zawsze cierpią
Komentarz usunięty przez autora
I do jego słów się odnosiłem, a odpowiedziałeś Ty.
Dlaczego Chiny chciałyby wybijać sobie konsumentów? XD
To nie jest Rosja czy USA czy Izrael, których egzystencja oparta jest o agresywną, zbrodniczą politykę militarnej kontroli
@KIaudik: tak będzie XDDD Polska wielki sojuszniki USA i kupuję gaz po najwyższych cenach XD
źródło: image
PobierzI jak? Zdychamy przez to z głodu? XD Ujebują nas gospodarczo? Jakoś tego nie czuję
Ci naiwniacy myślą, że taka wenezuela pozostanie sama sobie i nie będzie żadnej ingerencji Chin czy Rosji, wcześniej czy później.
Bardzo dobrze, niech USA ich tam ora do ziemi. Wszystko co osłabia
@KIaudik: Jeśli chodzi o ogólnie szeroko pojętą Wenezuelę i Stany Zjednoczone to generalnie tam też jest dość bardzo duży problem z tego co zauważyłem o którym absolutnie nikt raczej nie wspomina. Wszem i wobec mówi się Maduro i dragach płynących szerokim strumieniem z tego kraju,