Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +142
źródło: 20251130_113723
Pobierz

- pierwsze 2 tygodnie na czarno, w końcu nie ma co szaleć z umową, pan Janusz musi w stu procentach się przekonać że będę pracował a nie ściemniał
- umowa o pracę na miesiąc xD była mowa kilka razy że dostane umowę na okres próbny na 3 miesiące, kombinowanie na każdym kroku a gdy spytałem kadrowej o c--j chodzi to z wielką łaską odp że jeżeli tak mam na umowie to tak jest xD
- praca na magazynie, ale na dworze cały dzień bo materiał stoi na placu na świeżym powietrzu, przykryty jedynie jakąś folią i cegłami oraz paletami żeby ta folia nie odleciała, także przy obecnej pogodzie i temperaturze wszystko pokryte śniegiem, plus przymarznięte że czasem problem ściągnąć folie bo wszystko k---a w lodzie
- brak odzieży roboczej, tak jestem pracownikiem fizycznym ale pan Janusz ma problem z kupnem odzieży, wysrał buty robocze po 2 tygodniach oraz spodnie które są typowo bardziej na wiosne/lato? Na resztę nie mam co liczyć także koszulki, bluza i kurtka moje własne, czapka też.
- wynagrodzenie 4666 brutto czyli minimalna krajowa, pan Janusz jest zbyt łaskawy.
- nadgodziny płacone pod stołem.
- roboty od z-------a, kamery czuwają nie ma opcji że sobie na chwile odpoczniesz
- brak posiłków regeneracyjnych, pracuje na dworze przy ujemnej temperaturze ale dla pana Janusza nie ma tematu.
- darmowa kawa lub herbata na przerwie, toż to szok!
- brak socjali choćby upominku na święta
Umowa do 31 grudnia, to co mówicie przedłużać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#praca #pracbaza #januszex
Zdecydowanie. Tutaj już wiesz co jest, a jak pójdziesz gdzie indziej to może być gorzej.