Aktywne Wpisy
kaszaamanna +737
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
gerwazy-oko +81
to nie jest sciema, to serio historia autentyczna xD
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
źródło: obraz
Pobierz

źródło: temp_file129895357528605017
Pobierz@mattt-pittt: a wpisywanie przez ubezpieczalnie konkretnych modeli czy "klas bezpieczeństwa" zamków (cokolwiek to znaczy xD) nie jest taką samą patologią?
Jedna firma arbitralnie uznaje że masz mieć produkt drugiej firmy żeby mieć dostęp do ich usług. Bez ich usług stajesz się wykluczony bo mają monopol np na płatności. Każdy kto chwilę pomyśli widzi
Jak tego nie rozumiesz, to nie ma o czym dyskutować.
Obecnie przymus technologiczny sprawia że bez smartfona nie wejdziesz na lotnisko (Ryanair planuje zrezygnować z możliwości pokazania wydrukowanego biletu), czy w razie potrzeby zapłacenia za przejazd płatną autostradą.
Płacenie telefonem to gadżet a nie konieczność, przynajmniej narazie
Gdyby z jakiegoś magicznego powodu połowa użytkowników smartfona zrootowała swoje telefony albo zainstalowała jakiś wykopOS to aplikacje banków na ten system pojawiły by się w parę miesięcy XD
@mvmxks: mi na Androidzie z rootem i odblokowanym bootloaderem działają alki, jedna tylko nie chce współpracować z czytnikiem linii papilarnych przez roota. No i portfel google nie chce działać. Ale benefity z roota przewyższają na razie dla mnie te niedogodności.
Chociaż patrząc po funkcjonalnościach nowszych wersji Androida to kolejnego telefonu chyba nie będę musiał rootować
@Rustyyyy: will, mi na custom sofcie od xiaomi.eu z rootem działają. Mogę zlecać przekręt, sprawdzać stan konta, używać blika itp.