Wpis z mikrobloga

via Android
  • 2
@SilverDragon obstawiam, że żadna. Odkąd pojawiły się dotykowe telefony, słyszałem o UT, więc dzisiaj go mam. Jakby pewnie więcej kasy na to szło, to byłby równy z Androidem. A tak to tylko dla prawdziwych geekow
  • Odpowiedz
@conamirko Po co dalej odpisujesz nie mając nic innego do powiedzenia poza wrzucaniem xD w losowych miejsach, skoro @mattt-pittt ewidetnie pokazał, że w ogóle nie masz racji? Naucz się odpuszczać, bo się tylko pogrążasz.
  • Odpowiedz
@Bolerro: you did it! Jeszcze sie nie odważyłem, ale gdyby ktoś dowiózł Maemo Na mocnej specce nie za miliony to bym brał bo dalej n900 jest najbliższy tego czego chciałem od telefonów. Aktualnie mam randomowege Samsunga za 300zl Z lombardu xD
Może kiedyś kupię unihertza i chociaż przez chroota Maemo leste pykne
  • Odpowiedz
@romek898: to chyba forum na którym każdy może wyrazić swoją opinię xD ty i on jesteście straceni, ale ktoś może się na spokojnie zastanowi i zrozumie jak nas korpo ruchają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ale to nie znaczy, że bank ma pozwolić ci odpalać apkę na telefonie, gdzie każdy malware ma VIP-przepustkę.

@mattt-pittt: to akurat jest marny argument. Zablokują Ci apkę natomiast stronę do zalogowania się w banku pozwolą Ci odpalić na każdym sprzęcie włącznie z takim na który jest TeamViewer złodzieja, telefonem także, keylogger na windows czy crack do gry z torrentów a raczej chodzący w tle deamon robiący co 5 sekund screenshoota
  • Odpowiedz
@kamil-tumuletz: stać mnie ale wole kupić coś lepszego płacąc 1/10 ceny a nie być amebą i płacić za produkt bieda edyszyn jakby był pro edyszyn. IPhone sprzedawane po 7k mają mniejszą wartość od androida za 500zł.
  • Odpowiedz