Wpis z mikrobloga

@Titsuman ile milionów nowych graczy tym roku pozyskał?
Filmy na YT mają więcej wyświetleń niż z innych gier? Potrzeba więcej statystyk.
Według mnie grają w to te same osoby co 20 lat temu xD ale i tak spada ilość graczy. Przez 20 lat napleńcy nauczyli się modowć i działają. ja gram raz na rok i 3 razy w New Balance w tym zagrałem. Ewentualnie gram w mody nie mające nic wspólnego
  • Odpowiedz
@Uuroboros: Jeszcze niedawno bym się z tobą zgodził ale teraz, gdy tacy jeźdźcy youtubowej apokalipsy jak Asmongold czy Doctor Disaster przejechali się po remaku o Gothicu zaczynają robić filmy nawet czarni chłopcy z za oceanu i jeszcze nie wychodzą przy tym na całkowitych ignorantów :)
A tak na poważnie dla mnie przełomem są wydawane i nadchodzące gothiclajki, których twórcy w różnym stopniu deklarują inspiracje Gothickiem. Nagle zrobiło się ich zaskakująco
  • Odpowiedz
@Titsuman: Czas zapłaty byłby perełką na miarę MT, gdyby tylko dało się ukończyć tego moda, bo poziom zabugowania to sztuka sama w sobie. Mimo, że nienawidzę ruskich modów to muszę przyznać Iwanom, że ich dłubanie w silniku/kodzie przyniosło żywotność tej grze na niespotykaną skalę wśród niszowych gierek made in Europe. Ruskie nie mają za grosz dobrego smaku, no może poza dark saga, ale ich umiejętności naprawiania Gothica są spektakularne.
  • Odpowiedz
  • 0
@Uuroboros: Ale ja miałem na myśli że gothic jest w prime dla weteranów. Gdyby nie kilka tych kluczowych dodatków do gothica to pewnie bym odpalił raz na rok i rzadziej.
  • Odpowiedz