Aktywne Wpisy

KingaM +11
Powiem wam coś jako nakręcona na porządki kur(w)a domowa: Tak, soda „czyści”… ale głównie to, co jest miękkie, lekkie i nie obraża się na zasadowy odczyn. A jak przychodzi do kamienia, tłuszczu przypalonego na patelni albo syfu typu osad z mydła, to soda często tylko udaje, że pracuje. Trend o„ekologicznym supersprzątaniu” to bajki, które kończą się trzy godziny później, gdy skrobiesz to wszystko paznokciem jak jakiś neandertalczyk. Dedykowana chemia działa lepiej z
źródło: scaled_1000022918
Pobierz
Karolaaa555 +69
Lubię se połazić po nocach. Zawsze jakoś bawi mnie, że w środku dnia to taki z-------l w tych miastach, tyle korków, stania na przejściach. Nocą to wszystko mija, jest spokój cisza jest zajebiście
#spierdotrip #lodz
#spierdotrip #lodz
źródło: temp_file7835828923305060617
Pobierz

Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
@Wrrronika @cytmirka @FHA96 @Cesarz_Polski @Reepo @Ka4az @Sandrinia @PachneImbirem @Zgrywajac_twardziela @skomplikowany_system_luster @wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka @matkawielebna
#wykopaka
@Shyvana: dla mnie jak najbardziej. Nawet bardziej niż jakieś figurki/gadżety, bo nawet jak ktoś nie lubi klocków to je polubi składać ( ͡°( ͡° ͜
Ja jakbym dostał klocki, to nie byłbym zadowolony. Nie napisałem o nich, nie lubię ich i pewnie poleciałyby od razu na olx
@Rozdeptany_Jez:
źródło: image
PobierzPersonalnie jakbym dostała klocki z Pepe to bym je ułożyła i się cieszyła, że mam kolejną rzecz do kolekcji, ale to wynika tylko i wyłącznie z tego, że kolekcjonuje gadżety z Pepe.
Ale wiem, że lego dla wielu osób to "top prezent dla mężczyzny", a akurat tak się złożyło że w moim najbliższym otoczeniu nikt lego nie kupuje ani nie układa xD jak ich pytałam kiedyś czy chcieliby dostać
1) to ze ktos nie napisal czy w ogole lubi to nie znaczy, ze nie lubi. Moze nigdy nie probowal i nie mial okazji sprawdzi, bo szkoda bylo kasy itp, zajawki zawsze mozna odkrywac
2) jak nie lubi to lego bardzo latwo sprzedac / dac komus innemu na prezent, to nie jest jakis turbo spersonalizowany przedmiot, ktory jak nie lubisz to bedzie zalegal w