Aktywne Wpisy

Teuvo +39
już o tym kiedyś mówiłem (ale nikt mnie słuchał jak zwykle i takie są teraz efekty właśnie) ale miejskie wrony i gawrony powinny być szkolone trenowane do polowania na gołębie i ich zwalczania zabijania na śmierć i powinny za to otrzymywać sprawiedliwe bogate wynagrodzenie w postaci wysokiej jakości pożywienia oraz prywatną opiekę medyczną i kartę multisport jako dodatkowe benefity

Teuvo +21
uważam że wszystkie gołębie jakie istnieją na świecie powinny zostać zabite, gatunek w całości powinien zostać poddany eksterminacji i będzie to mój program wyborczy w nadchodzących wyborach

Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
@Wrrronika @cytmirka @FHA96 @Cesarz_Polski @Reepo @Ka4az @Sandrinia @PachneImbirem @Zgrywajac_twardziela @skomplikowany_system_luster @wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka @matkawielebna
#wykopaka
moje pierwsze lego
@Nemayu: bo jeśli istnieją klocki z motywem LOTR, a odbiorca nie napisał, że zbiera klocki z motywem LOTR, to możliwe, że nie ma żadnych, więc jak się zrobi taki prezent to dostanie coś, czego nie ma, w dodatku z motywem zgodnym z zainteresowaniami, no i jeszcze będzie mieć okazję do spróbowania czegoś nowego / innego (bardziej: innego, bo podejrzewam, że