Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nowszyja przecież ludzie wybierają to co 1. Jest praktyczne 2. Podoba się 3. Jest przystępne cenowo. Akurat drewnopodobne płytki będą dobrze wyglądać przez lata bo jest to ponadczasowe. Mam schody i na nich stopnie drewniane i już są pierwsze rysy, u teściow wyglądają jak g---o po tylu latach natomiast tam gdzie wzięli odziwo coś drewnopodobne jak na tamte czasy to jedyne miejsce u nich w domu gdzie ma to ręce i
  • Odpowiedz
Drewno ma to do siebie, że jest przytulniejsze w odbiorze, niż zwykły szary gres

@szczuczew: ale nie musisz kłaść szarych płytek. Jest cała paleta kolorów. Też ciepłych.
  • Odpowiedz
  • 1
Akurat drewnopodobne płytki będą dobrze wyglądać przez lata bo jest to ponadczasowe.

@darktemplar: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ponadczasowe jak boazeria xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Weź sobie chłopie pooglądaj jak wykańczają wnętrza architekci z całego świata na kanale Never Too Small. Zapewniam cię, nie znajdziesz tam "ponadczasowych" płytek drewnopodobnych.
  • Odpowiedz
@nowszyja: szkoda ze debile tacy jak ty wrzucają wizualizacje w boho style zamiast normalnych polskich szaletów. Przepraszam ale czy ty uważasz ze ludzie gdzieś na świecie (nie polacy) używają łazienek wyhe
  • Odpowiedz
@nowszyja mam takie plytki u siebie od 10 lat i bardzo mi sie podobaja. Panele rowniez. Tworzy to bardzo cieply klimat i dobrze sie tu czuje a podlodze nie straszne szpilki, psie pazury ani szuranie meblami.

Takze nie zgodze sie.
  • Odpowiedz
@nowszyja: chłopie myślałeś, że tym linkiem, którego nawet nie przeczytałeś, coś ugrasz, a podsumowałeś sam siebie. Postując link X trzeba brać odpowiedzialność za całość tego co pod linkiem się znajduje, co za tym idzie leży po mojej stronie obowiązek uznać, że zgadzasz się też z tym:

Dla Adorno, jednego z najwybitniejszych XX-wiecznych teoretyków sztuki, kicz był parodią katharsis i świadomości estetycznej. Tak wykreowane pojęcie kiczu jako antytezy dobrej sztuki eliminowało
  • Odpowiedz
  • 0
mam takie plytki u siebie od 10 lat i bardzo mi sie podobaja.

@olke: no i dobrze. Nie zmienia to faktu, że to totalny kicz. Pozdrawiam cieplutko.
  • Odpowiedz
a pomyślałeś o tym, że można położyć płytki nie będące imitacją drewna?

@nowszyja: Dlaczego? Czyżby nad typunciem, który wydał 4 razy więcej na podłogę wisiało widmo straty poczucia ekskluzywności w wyglądzie drewna w swoim domu?

Nie zmienia to faktu, że to totalny kicz.

@nowszyja: Nie zmienia to faktu, że gresy i winyle drewnopodobne będą się z czasem sprzedawać coraz lepiej.
  • Odpowiedz
  • 0
Czyżby nad typunciem, który wydał 4 razy więcej na podłogę wisiało widmo straty poczucia ekskluzywności w wyglądzie drewna w swoim domu?

@totem_lesnych_ludzi: i tu jest wasz problem. Styl nie oznacza od razu wydania dużej ilości kasy. Ja ci nie bronie montować tych kiczowatych drewnopodobnych płytek. Ja tylko wyraziłem o nich opinię. Można tanio wykończyć mieszkanie i jednocześnie z dużym poczuciem estetyki. Wiem, dla was niepojęte.

Nie zmienia to faktu, że
  • Odpowiedz