Aktywne Wpisy

karolina-oska +115
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: 1000014086
Pobierzhttps://pl.tradingeconomics.com/poland/food-inflation
Cos sciemniasz
Prawie 150 osób plusuje komentarz wykopka który nie potrafi czytać ze zrozumieniem xD Gdzoe Tusk napisał, że ceny nie spadną? Po prostu nie będą zauważalnie wyższe od tych sprzed roku które ludzie zapamiętali.
@splinter96: @arc_tic @ChlopoRobotnik2137 wykopowy elektorat pomyśli że ceny spadają więc co mu szkodzie tak napisać? Ja bym się bardziej zainteresował tym czy tam się koszyk inflacyjny przypadkiem nie zmienił, bo nie widzę jakichś zmian antyinflacyjnych jak obniżka VAT na niektóre produkty czy coś takiego
@fidelio-fidelio: Fajnie że wyjaśniasz w tych wpisach. Gdy PiS rządził i inflację wydupiło na kilkanaście procent to znajomi PiSowcy utkali kakao i siedzieli cichutko. Teraz rządzi dioboł Tusek, inflacja kilkukrotnie niższa i ci sami PiSowcy stękają jak to ceny wszystkiego nie rosną z miesiąca na miesiąc i z tygodnia na tydzień. Mnie się już odechciało wchodzenia w polemikę
@VZee: a za pisu nie rosły szybciej?
https://www.projektexplicite.pl/wp-content/uploads/2021/02/Realny-wzrost-wynagrodzen-w-Polsce-wersja-skrocona.png
źródło: Realny-wzrost-wynagrodzen-w-Polsce-wersja-skrocona
Pobierzźródło: IMG_2440
Pobierz@VZee: moje nie rosna, i oznacza to, że każda inflacja to dla mnie wieksze ceny
@ChlopoRobotnik2137: podziękuj pisiorom i ich dodrukowi pustego pieniądza