Wpis z mikrobloga

tylko bardziej?

@Nighthuntero: w sensie że jeszcze bardziej wszyscy mają w------e na tę strefę i jeszcze bardziej nikt się nią nie przejmuje? Nie wiedziałem że to możliwe
  • Odpowiedz
  • 1
@advert szczególnie, że może krakowska strefa jest większa ale będzie działać tak samo jak warszawska czyli 8 strażników miejskich będzie tego pilnować ale za to może przestać istnieć 14.01.2026
  • Odpowiedz
@Jerzy_Kileerr: Oni musza jeździć 30 letnim premium z wyciętym katalizatorem, to jest dla nich kwestia prestiżu i wolności do manifestowania ich statusu, nie chcesz wdychać sadzy z ich wydechów toś lewak, chyba myślą, że ich płuca to wszystko przefiltrują
  • Odpowiedz
  • 5
@Nighthuntero: co trzeba robić w życiu żeby mieć gruza starszego niż 20 lat xd Serio nie możecie sobie kupić jakiejś Polówki czy innej Kijanki z 2006 roku? Xdd

@Jerzy_Kileerr: Oni musza jeździć 30 letnim premium z wyciętym katalizatorem, to jest dla nich kwestia prestiżu i wolności do manifestowania ich statusu, nie chcesz wdychać sadzy z ich wydechów toś lewak, chyba myślą, że ich płuca to wszystko przefiltrują

@obywatelw:
Nighthuntero - >@Nighthuntero: co trzeba robić w życiu żeby mieć gruza starszego niż ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: Czkawką odbija się umiłowanie w Polsce silników diesla. Z drugiej strony dzięki temu być może łatwo będzie znaleźć nabywcę na takie auto i kupić benzynowe z podobnego rocznika. Mnie cieszy, że Kraków jest jednym z pionierów w Polsce we wprowadzaniu SCT.
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: co mnie jakieś stare klekoty obchodzą. Diesel nie służy do jazdy po mieście tylko na trasy. Na krótkich odcinkach nie osiąga odpowiedniej temperatury, zapycha się dpf i później Januszariat zamiast wymienić to go wycina, a sadza z rury leci tak mocno, że się można udusić jadąc za takim szrotem.
Bardzo dobrze, że stare diesle odchodzą do lamusa. Kup sobie jakąś małą benzynę, załóż gaz i gotowe. A jak nie
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: taki ekspert i nie skojarzył, że sobie gadamy o benzyniakach.
Co do diesli, to nie są to auta do pokonywania krótkich dystansów po mieście, może kiedyś jakiś użytkownik powyższych maszyn z wyciętym dpf lub zdezelowanymi wtryskiwaczami dynamicznie przyspieszy przed eksperckim noskiem to wrócimy do dyskusji.

A tak w ogóle co to za strefa skoro i tak każdy będzie mógł jeździć czym chce
  • Odpowiedz