Wpis z mikrobloga

To w końcu jak to jest z tym samochodem i wykluczeniem komunikacyjnym. Czy ja czegoś nie rozumiem? Partia zmniejsza dopuszczalny wiek uzyskania prawa jazdy w celu walki z wykluczeniem komunikacyjnym i ta sama partia wprowadza strefy czystego transportu w celu pogłębiania wykluczenia komunikacyjnego?

#sct #motoryzacja #warszawa #krakow #strefaczystegotransportu #bekazlewactwa
tullion - To w końcu jak to jest z tym samochodem i wykluczeniem komunikacyjnym. Czy ...

źródło: obraz

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy ja czegoś nie rozumiem?

@tullion: na przykład tego, że platforma to partia kompletnie bezideowa, biegająca po światopoglądach jak kurczak z uciętą głową.
Świetnie to było widać podczas tej całej afery o nocny zakaz sprzedaży alko. najpierw zapierali się rękami i nogami przed wdrożeniem tego, podając miliony absurdalnych argumentów, a jak już w------i i zniechęcili do siebie zwolenników nocnej prohibicji, to nagle wyskakują z tym, że zostanie ona wprowadzona -
  • Odpowiedz
  • 3
@misiopysio pojeździj sobie po wiochach obok Warszawy i zobacz, że nawet na większość wioch autobus nie jeździ. Rok temu tak sobie jeździłem pod wawą myślę sobie blisko stolycy będzie świetnie a takich zadupi to nawet u mnie w Małopolsce nie ma. Bez auta jesteś w dupie.
  • Odpowiedz
pojeździj sobie po wiochach obok Warszawy i zobacz

@Lardor: SCT działa na wiochach obok Warszawy? Spróbuj sztuczki, której uczył mnie dziadek: nie otwieraj pyska, jeśli się w temacie nie znasz.
  • Odpowiedz
@Lardor: Tak, do najbliższej SKM i tak zostawić auto. Co to za durny pomysł, że skoro w mieście nie ma miejsca na samochody mieszkańców, to mieszkańcy innych miast i wiosek mają mieć w tym mieście miejsce?
  • Odpowiedz
mieszkańcy za 2 lata, też będą mieli sct i nie będą mogli wjechać do okolic centrum

@tullion: I bardzo dobrze. Średni wiek auta w Polsce to 15 lat, aut jest za dużo i nie dla każdego jest miejsce.
  • Odpowiedz