Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +107
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Koleś stał się pośmiewiskiem internetu, każdy większy bądź mniejszy twórca czy admin jakiegoś fanpejdża dowiedział się o tej dramie i nabijają się z niego. Jedyne osoby które stoją za nim murem to jego koledzy po grifterskim fachu oraz jego własni widzowie.
Czekam teraz na moment kiedy jego koledzy też ogarną jakim tonącym statkiem jest teraz Drwal i szybko dokonają ewakuacji odcinając się od niego.
A mógł sobie chłop dalej nagrywać swoje populistyczne materiały gdzie wszystkie problemy popkultury zrzucał na woke i lewaków, mógł przy tym dalej zarabiać sobie kasę, niczym jakiś popkukturowy Ator. Ale najwidoczniej urażone ego to zbyt potężna siła żeby nad nią zapanować.
#kiszak #drwalrebajlo #bekazludologuff
huja tam a nie sie odetną xD
"Nie ma żadnego dowodu, podkreślam nie ma dowodu na to że film jutubera 5000 subkrypcji został zdjęty na mocy praw autorskich.Nawet jeżeli Drwal napisze na X-ie że to dzięki niemu to nadal nie jest to dowód - może nie
źródło: h11erold
Pobierzźródło: 1000050704
Pobierz@Returned jakiś Jutuber nagrał filmik gdzie się naśmiewa z J-----o (dość łatwy cel) a ten najpierw doprowadził