Aktywne Wpisy

Dorciqch +128
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
wjtk123 +154
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz

#polityka
źródło: obraz
Pobierz@XeNinja: żebyś się nie zdziwił, silniczki z tagu #polityka piszą od wczoraj 100 postów o Berkowiczu na godzinę :)
aż się dziwię, że moderacja się nie wkurzy i nie zbanuje wszystkich z góry do dołu :D
@XeNinja:
I pokrywkę do patelni, serwis obiadowy składający się z 18 talerzy, dwa opakowania torebek strunowych po 60 sztuk, fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@XeNinja: mają dość duży % w sondażach, ten człowiek jest posłem, ludzie muszą wiedzieć z kim mają do czynienia i kto ma wpływ na ten kraj. To jest bardzo ważny temat.
aż się dziwię, że moderacja się nie wkurzy i nie zbanuje wszystkich z góry do dołu :D
To wcale nie dlatego, że typ ciągle się kompromituje. Jego wpisy to też jakiś polityczny prikaz, a nie zwykła głupota? XD
Śmiać się z was chce.
Napisał bym dosadniej co o nim i o was myślę, ale mam dosyc banów.
Jedyne, co mnie zastanawia, to czy to dobrze, że sam berkowicz myśleć nie potrafi czy źle
@XeNinja: jak najbardziej. Normalizacja złodziejstwa i to przez posła ma katastrofalne konsekwencje dla ogólnej moralności społeczeństwa. Tylko konfoprzygłup tego nie rozumie.