Wpis z mikrobloga

Dzisiaj w programie Justyna Dobrze Oracz powie swoim widzom co mają myśleć o Berkowiczu, który ukradł patelnię za 300 zł. Prawdziwe tematy wagi państwowej w telewizji publicznej, mające wpływ na nasze codzienne życie.
#polityka
XeNinja - Dzisiaj w programie Justyna Dobrze Oracz powie swoim widzom co mają myśleć ...

źródło: obraz

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XeNinja: tak, powinno się mówić o takiej patologii tym bardziej że to są zawsze ci "najmądrzejsi"ze wszystkich. A się okazuje że nie umia zrobić sprawozdania finansowego partii a tu chłop kradnie patelnie z Ikei.
  • Odpowiedz
tematy wagi państwowej

@XeNinja: żebyś się nie zdziwił, silniczki z tagu #polityka piszą od wczoraj 100 postów o Berkowiczu na godzinę :)
aż się dziwię, że moderacja się nie wkurzy i nie zbanuje wszystkich z góry do dołu :D
  • Odpowiedz
@XeNinja: Pokusił się na towar za kilka stówek będąc posłem, ale na pewno nie ruszyłby państwowych pieniędzy będąc ministrem we wspaniałym rządzie konfiarzy xD
  • Odpowiedz
Prawdziwe tematy wagi państwowej w telewizji publicznej, mające wpływ na nasze codzienne życie.

@XeNinja: mają dość duży % w sondażach, ten człowiek jest posłem, ludzie muszą wiedzieć z kim mają do czynienia i kto ma wpływ na ten kraj. To jest bardzo ważny temat.
  • Odpowiedz
@luke-mat

żebyś się nie zdziwił, silniczki z tagu #polityka piszą od wczoraj 100 postów o Berkowiczu na godzinę :)

aż się dziwię, że moderacja się nie wkurzy i nie zbanuje wszystkich z góry do dołu :D
To wcale nie dlatego, że typ ciągle się kompromituje. Jego wpisy to też jakiś polityczny prikaz, a nie zwykła głupota? XD
  • Odpowiedz
@XeNinja polityk nie dość że wyłudza kilometrówki i kasę na wydatki biura to jeszcze kradnie ze sklepu jak pospolity menel a takie bordo jeszcze będzie mówić że to nie jest temat do nagłaśniania i co ważniejsze publicznego piętnowania.

Śmiać się z was chce.

Napisał bym dosadniej co o nim i o was myślę, ale mam dosyc banów.
  • Odpowiedz
@XeNinja: tak, jeżeli chciał ukraść patelnię za 300 zł, to co się stanie kiedy dorwie się do państwowych pieniędzy? Zresztą to już wiemy - przez lata utrzymywał się z wystawiania fikcyjnych faktur, za usługi informatyczne dla swojej partii, których nie realizował.
  • Odpowiedz
Prawdziwe tematy wagi państwowej w telewizji publicznej, mające wpływ na nasze codzienne życie.

@XeNinja: jak najbardziej. Normalizacja złodziejstwa i to przez posła ma katastrofalne konsekwencje dla ogólnej moralności społeczeństwa. Tylko konfoprzygłup tego nie rozumie.
  • Odpowiedz
@XeNinja wiesz PiS zrobił reformę sądownictwa bo jakiś sędzia przypadkowo zabrał za dużo wydanej reszty z zakupów a inny niby ukradł wiertła. Nazwali ich wtedy KASTĄ a my do dziś borykamy się z konsekwencjami tych reform.
  • Odpowiedz