Wpis z mikrobloga

Konrad Berkowicz
Sam fakt że to coś jest posłem RP jest już gigantycznym skandalem.
100 Lat temu takie osoby znajdowały by prace jedynie w cyrku a dzisiaj piastują tak zaszczytną funkcję w sejmie.
To jest problem tych czasów. Do władzy dostają się cyniczni idioci którzy swój elektorat uzyskują przez kłamstwo, manipulację, dezinformację i niekompetencje.
O zgrozo za 2 lata on może objąć jakieś ważne ministerstwo. Czeka nas istny clown world.

#polityka #bekazkonfederacji #bekazpisu
m4xejd - Konrad Berkowicz
Sam fakt że to coś jest posłem RP jest już gigantycznym ska...

źródło: c3c7230a37e1c02bff9f8c1d76b924d7f775a80b07a8c79e7e884bd53718158d

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m4xejd: lubię ten wyimaginowany "normalny kraj" a jak zapytasz ich jaki to jest ten "normalny kraj" konkretnie który...To blokują:)

Może mi ktoś w końcu zdradzić który kraj według konfederacji to ten "normalny kraj" w którym wszystko dzieje się tak jakby chcieli aby działał świat? :)
  • Odpowiedz
@m4xejd: ale odnieś się do meritum wypowiedzi Berkowicza, a nie drobnej pomyłki w jednostkach. Czyli: danie pieniędzy za nic Ukrainie po tym, gdy wyszło, że dokładnie taką samą kwotę u siebie ukradli.
To jak dawać zapomogę alkoholikom, bo poprzednią przepili.
  • Odpowiedz
@m4xejd: skandalem jest też to że takie osoby jak berkowicz mają skończoną szkołe średnią, mature, studia jak i jego wspólpracownicy ale to mnie p------a szkoła nie chciała do matury dopuścić i 4 lata musiałem udowadanić że nie jestem debilem i downem.... zamierzam się ostro za tą kofnokacapską szkółkę zabrać bo sobie nie pozwolę na to aby najgroszy ściek w polsce kończył sobie uczelnie z dyplomami....
  • Odpowiedz
@m4xejd: osoba o której mówisz jest pozbawiona godności człowieka, jest kreaturą która robi zasięgi na manipulacji, niemniej jest postawiony przez część narodu na stanowisku, Polacy zasługują na wszystko co ich spotyka.
  • Odpowiedz
Może mi ktoś w końcu zdradzić który kraj według konfederacji to ten "normalny kraj" w którym wszystko dzieje się tak jakby chcieli aby działał świat? :)

@fidelio-fidelio: ostanio widać, że prawacy z cieknącą śliną patrzą na komunistyczne Chiny z punktowym systemem oceny obywateli xD
  • Odpowiedz
ale odnieś się do meritum wypowiedzi Berkowicza

@Widelec_: Ile jeszcze razy można się odnieść do powodów czemu Polska powinna wspierać Ukrainę aby dotarło do pustych łbów jak twój? Przecież wy k---a wiecie dobrze dlaczego i po co Polską racją stanu jest to aby Rosja nie wygrała i nie przejęła Ukrainy tylko robicie albo "na złość lewactwu" albo jesteście dosłownie za głupi żeby to zrozumieć bo jak inaczej można to interpretować
  • Odpowiedz
a nie drobnej pomyłki w jednostkach.

@Widelec_: to nie jest drobna pomyłka w jednostkach. Polak zarabiający netto 6242,38 miesięcznie (przeciętne wynagrodzenie wg GUS) milion złotych zarobi po 13 latach. Miliard po 13 tysiącach lat. To taka drobna różnica.
  • Odpowiedz