Aktywne Wpisy

Dorciqch +170
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
wjtk123 +217
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz

Sam fakt że to coś jest posłem RP jest już gigantycznym skandalem.
100 Lat temu takie osoby znajdowały by prace jedynie w cyrku a dzisiaj piastują tak zaszczytną funkcję w sejmie.
To jest problem tych czasów. Do władzy dostają się cyniczni idioci którzy swój elektorat uzyskują przez kłamstwo, manipulację, dezinformację i niekompetencje.
O zgrozo za 2 lata on może objąć jakieś ważne ministerstwo. Czeka nas istny clown world.
#polityka #bekazkonfederacji #bekazpisu
źródło: c3c7230a37e1c02bff9f8c1d76b924d7f775a80b07a8c79e7e884bd53718158d
PobierzMoże mi ktoś w końcu zdradzić który kraj według konfederacji to ten "normalny kraj" w którym wszystko dzieje się tak jakby chcieli aby działał świat? :)
To jak dawać zapomogę alkoholikom, bo poprzednią przepili.
@Widelec_: Ukraina nie dostała 100 milionów
@fidelio-fidelio: ostanio widać, że prawacy z cieknącą śliną patrzą na komunistyczne Chiny z punktowym systemem oceny obywateli xD
@Widelec_: Ile jeszcze razy można się odnieść do powodów czemu Polska powinna wspierać Ukrainę aby dotarło do pustych łbów jak twój? Przecież wy k---a wiecie dobrze dlaczego i po co Polską racją stanu jest to aby Rosja nie wygrała i nie przejęła Ukrainy tylko robicie albo "na złość lewactwu" albo jesteście dosłownie za głupi żeby to zrozumieć bo jak inaczej można to interpretować
@Widelec_: ten tekst słyszę od 3 lat
@Widelec_: to nie jest drobna pomyłka w jednostkach. Polak zarabiający netto 6242,38 miesięcznie (przeciętne wynagrodzenie wg GUS) milion złotych zarobi po 13 latach. Miliard po 13 tysiącach lat. To taka drobna różnica.
@Widelec_: 1000x to faktycznie drobne. Pożyczę Ci złotówkę, a Ty mi oddaj tysiąc. Pomiając resztę bzdur.
@Widelec_: jeszcze tylko 3 dni wania