Wpis z mikrobloga

Hah jak #reddit to mityczny manlet yebaka będzie się pojawiał w co 3 wątku i coraz bardziej przybijając chuopa wpisami o kolegach 158 cm skaczących z panny na pannę xDD Co najlepsze to to że tylko na wykopie zawsze czytam że nawet dynamiczny chłop jest już z góry skreślony na rynku tylko przez swój niski wzrost.
Nic bardziej mylnego,bo sam mam takiego kolegę że studiów Saturnin ma na imię .  Często z kumplami nie wierzyliśmy własnym oczom jak on to robi . My szliśmy po zajęciach w miasto, a Saturnin potrafiłł się z nami założyć że podbije do grupy rozchichotanych 18-19 letnich Julek Amelek i wyrwie buziaka od  najlepszej . I co najlepsze ten kolega nie dość że z mordy nie był nawet light chadem to miał zakola no ale słuchajcie on miał tylko 174 Nanometry wzrostu (!)
On kur.wa był literalnie wysokości porównywalnej z wielkością cząsteczek .
174 nm to mniej niż długość fali światła widzialnego. W tej skali struktury, jak komórki, narządy, nawet atomy, przestają działać jak „ciało ludzkie”, ale za to jako nano-manlet który składa się z cząsteczek i procesów, które już nawet nie są skalowalne liniowo a ty mówisz że > 180cm its over

#wzrost #hipergamia
AmarenoMORENO_00 - Hah jak #reddit to mityczny manlet yebaka będzie się pojawiał w co...

źródło: temp_file8579931201080776267

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

174 nm to mniej niż długość fali światła widzialnego. W tej skali struktury, jak komórki, narządy, nawet atomy, przestają działać jak „ciało ludzkie”, ale za to jako nano-manlet który składa się z cząsteczek i procesów, które już nawet nie są skalowalne liniowo

@AmarenoMORENO_00: czej, to nie ten co zrobił Anakina Skywalkera? ( ͡º ͜ʖ͡º)

ale poważnie, na sredicie r00chacz be like:
Wutelgi - >174 nm to mniej niż długość fali światła widzialnego. W tej skali struktur...

źródło: il_570xN.7171824239_btnf

Pobierz
  • Odpowiedz
@AmarenoMORENO_00: WIDZIAŁEM TEN TRED XDDDDDDDDDD

Odpowiedzi to był taki cope, że hej. Między innymi takie coś

kobiety lubią pewnych siebie mężczyzn, musisz popracować nad sobą, jakaś terapia czy coś i na pewno jakąś znajdziesz

xDD NIe no k---a jak ja nie mogę z tych normidronów xDDDD Jeszcze pewnie to piszą jakieś ą ę julczyska co im starzy opłacają mieszkanie w wojewódzkim, one studiują jakąś psychologię na kiju i dupczą się
  • Odpowiedz
@AmarenoMORENO_00:

Hah jak #reddit to mityczny manlet yebaka będzie się pojawiał w co 3 wątku i coraz bardziej przybijając chuopa wpisami o kolegach 158 cm skaczących z panny na pannę xDD

@AmarenoMORENO_00: to tak jak z tymi autami co to je rozdają na Placu Czerwonym. Nie na Placu Czerwonym tylko w Muchosrańsku, nie auta, tylko rowery i nie rozdają, tylko kradną.

Tutaj nie 158 cm tylko
  • Odpowiedz
@AmarenoMORENO_00: Sam mam 173cm z ryja trochę ogr. Kiedyś sobie ubzdurałem, że będę mieć żone, która będzie ode mnie wyższa, bo lubie długie nogi xD. Na ten moment 10 lat z jedną kobietą o wzroście 179cm.
  • Odpowiedz
Hah jak #reddit to mityczny manlet yebaka będzie się pojawiał w co 3 wątku i coraz bardziej przybijając chuopa wpisami o kolegach 158 cm skaczących z panny na pannę xDD

@AmarenoMORENO_00: to jak na wykopie jeszcze kilka lat temu, na szczęście na wykopie jeszcze można jechać po głupich normidłach mitomanach
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: typie, ty tutaj podałeś przedział, w którym różnica względem OPa to 17cm xd
Ja znam ludzi, którzy są <200cm i ruchają, nie widzę problemu.
  • Odpowiedz
Ciekawe ile wyzwisk od patriarchalnych oprawców otrzymał za swój "entajtelment" w komentarzach w tamtym polskim fragmencie tamtego mizandrycznego szamba zwanego Redditem...
  • Odpowiedz