Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Zjedzie sie jakas biedota z Wenezueli i Kolumbii i na krzywy ryj kradnie komus hotel,dom,mieszkanie.
Nie stac cie biedaczko na wynajem to widocznie wybralas zly kraj do zycia, To nie jest kraj dla biedakow,
Chcesz zostac to zbuduj se barak na pustkowiu i tam zyj jak chcesz za wszelka cene mieszkac kolo bogatych ludzi.
Ha tfu na takich.
Jeszcze kilka lat i ta szarancza sie rozmnozy i nasciaga sasiadow,kuzynow i bedzie slums wyspa a nie Teneryfa.
https://www.youtube.com/watch?v=bGGfNoODEuU&t=324s
#patologiazewsi #patologiazmiasta #hiszpania #teneryfa #menel #bieda #nieruchomosci #takaprawda #przemyslenia #dokument #kapitalizm #finanse #oswiadczenie #oszukujo #patologia #wynajem #uk
źródło: SZARANCZA.
Pobierz@Maksymilian_Gaigerfrost: Ja przedstawilem prawde, tylko prawda,uczciwosc i praca do czegos prowadzi.
To ze zamkniesz oczy nie sprawi ze problem szaranczy zniknie.
6500 babie ślimaków wysypali... jednego dnia ubiła 60, innego 350, a w sumie DWADZIEŚCIA TYSIĘCY PIĘĆCET.
więc oczy trzeba mieć dookoła głowy, kask z kamerami 360 zamontować jeszcze i okular z obrazem, koniecznie w podczerwieni jedna, nocą wychodzą z kryjówek