Wpis z mikrobloga

Nigdy nie uważałem tego człowieka za inteligentnego, ale po sytuacji w IKEI i tym fejku zaczynam się zastanawiać czy nie potrzebuje słuchawek, żeby powtarzały mu „wdech, wydech”. Jest jedna przewaga chin nad unią - oni nie mają berkowicza.

To całkowicie normalne że tło prześwituje przez działo. ( ͡º ͜ʖ͡º)

#bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka #heheszki
greedy_critic - Nigdy nie uważałem tego człowieka za inteligentnego, ale po sytuacji ...

źródło: image_picker_D92A3A3D-0963-484B-BC0D-B63F788E48F7-14181-000014F5F635013D

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@greedy_critic: psycholi zamyka się w kaftanie w Choroszczy żeby nie krzywdzili innych w tym przypadku kłamstwami z premedytacją, on nie ma poczucia wstydu mariusz to mariusz jak goj w talmudzie.
A jestem pewien że za dwa lata w przypadku koalicji z Pisem gdy Wipler z Bosaczkiem się dogadają wtedy Bekowicz pierwszy będzie naśladował Trumpa pod stołem. Jak będzie możliwość prywatyzacji środków publicznych to on to zrobi i poda bzdurne wyjaśnienie,
  • Odpowiedz
@greedy_critic: boze co z odklejeniec. Nadawno ogladalem czy czytalem gdzies, ze na terenie Chin maja nawet jakies nielegalne obozy pracy, do ktorych porywaja obcokrajowcow (!) porwali jakas laske metoda na „szukamy modelek”, jak tam przyjechala to zabrali paszport, zmusili do siedzenia na kamerkach i wyludzania kasy od facetow. A do rodziny wyslali zadanie okupu. Nie pamietam jak sie skonczylo, ale nie zawsze wypuszczaja te osoby. Jak nie dostana okupu to
  • Odpowiedz
@Arivederczi: Filmik jest fejkowy, ale takie rakiety istnieją, są jednak w fazie eksperymentalnej. Nawet istnieje projekt francusko-niemiecki, który kontruuje taką b--ń i to nawet lepszych parametrach niż tym, czym chwalą się Chińczycy. W europejskich projektach (PILUM czy THEMA) pracujących nad tego typu bronią ma swój udział nawet polska firma Explomet Gałka. https://www.edrmagazine.eu/euronaval-2024-electromagnetic-railgun-technology-from-isl
  • Odpowiedz