@Dabliu: ostatnio baba 40+ na imprezie firmowej powiedziała mi tak: "nie chcesz się żenić to się nie żeń, ale przynajmniej przekaż geny dalej, bo szkoda, żeby takie dobre geny się zmarnowały. Najwyżej jakiś frajer wychowa" xd
@Dabliu najgorsze, że to nie jest historia wyssana z palca. Polecam porozmawiać z chłopami, którzy mają taką sytuację w życiu to aż się włosy jeżą na glowie
@Dabliu Tak tak, wcale nie bait. Nie wiem też, kto znając realia nazywa „ustawieniem finansowym” 800+ i max 1k alimentów. No normalnie willę można za to kupić. xD
@alfka: ale wiesz ze tutaj o ustawienie nie chodzi? tylko o to zeby miec dziecko ( hormony itp) wychowywac je sobie samemu i niech ktos ci jeszcze za twoją zachcianke doplaca.
To tak jak ja bym wzial sobie psa i chcial aby ktos mi placil za karmę. Świetny deal.
@wesolymaluch piszesz to z punktu widzenia dwudziestoparolatka? Przegryw level 40 w matke trójki dzieci wchodzi z niekryta radośćią i euforia normalnego nastolatka ktory spotyka pierwsza dziewczyne, otumaniony sklonny i czwarte płodzić. "Ładna" ? Ona nie musi byc nawet mila a co tu mowic ładna, desperacje przegrywa napedza poziom atencjii, to warstwa mułu ktora nie zniknie nigdy, byle karyna zwsze bedzie miec pewnosć ze znajdzie sie jakis idiota- ZAWSZE
Nie wiem też, kto znając realia nazywa „ustawieniem finansowym” 800+ i max 1k alimentów. No normalnie willę można za to kupić. xD
To tak jak ja bym wzial sobie psa i chcial aby ktos mi placil za karmę. Świetny deal.
Przegryw level 40 w matke trójki dzieci wchodzi z niekryta radośćią i euforia normalnego nastolatka ktory spotyka pierwsza dziewczyne, otumaniony sklonny i czwarte płodzić.
"Ładna" ? Ona nie musi byc nawet mila a co tu mowic ładna, desperacje przegrywa napedza poziom atencjii, to warstwa mułu ktora nie zniknie nigdy, byle karyna zwsze bedzie miec pewnosć ze znajdzie sie jakis idiota- ZAWSZE