Wpis z mikrobloga

• 1
@Ministro: właśnie mam w planach skosztować Sachertorte i apflelstrudel. Pewnie na coś pójdziemy do Cafe Central.

I dobrze że mówisz o Belwederze bo planujemy tam iść na Klimta - a ciacha nigdy dość 😁
  • Odpowiedz
@pypowicz Uuuu, kurczak. Powodzi się. A tak bardziej serio, podziwiam że przy obecnych cenach kurczaka które poszły w górę o ponad 50%, ktoś wciąż decyduje się ot tak na niego, toż to rozbój w biały dzień, tym bardziej przy rozsądnych cenach wieprzowiny.
  • Odpowiedz
  • 1
@southlander: a ja jeszcze bio kupuje - burżuj na sto dwa xD a tak serio to po prostu do niektórych sosów i dań wole kurczaka. A do innych świnkę. Za kilka dni będę robił makaron bo chińsku no to właśnie ze świnka
  • Odpowiedz
@pypowicz: w samym centrum ciekawym miejscem na przekąskę jest Buffet Trzesniewski Dorotheergasse : )

Pozwolę sobie jeszcze 1 polecajke :D
Mega fajną fotkę można zrobić na schodach Justice Palace.

W środku jest praktycznie pusto. Turyści się odbijają bo przy wejściu jest jest kontrola bezpieczeństwa. Pomimo, że skrupulatna i to policja/ochrona jest mega mila i dobrze wiedzą, że ludzie wpadają zobaczyć te schody i całe lobby. 0 spiny :)
  • Odpowiedz
@pypowicz: Gdybyś nie prosił o komentarz, to byś nie wrzucał zdjęcia na portal z komentarzami. Chcesz się pochwalić swoim daniem, które tak naprawdę jest zrobione niepoprawnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Maldonado: Ty to jestes smutny człowiek xd to nie portal oceń moje Nudle xD poza tym w moim przepisie było;
Polej Nudle sosem gdy już będą na talerzu więc w sumie 10 na 10 zgodności z założeniami. Pięknego dnia 💚💚
  • Odpowiedz