Wpis z mikrobloga

Dzień dobry!! Jak już wspominałem - stukneła mi okrągła rocznica na wykopie- 10lat aktywnego użytku. Więc Mirki,Mirabelki, osoby mirkujace xd ! Zrobiłem #rozdajo pierścionek mojego autorstwa. Centralny Diament 0.19ct oraz 18 szt o łącznej masie 0.18ct( diamenty natrurlane) wszytko w złocie 585. Rozmiar na życzenie wylosowanej osoby . Co trzeba zrobić ? Zaplusowac ten wpis:) co jeszcze ? Można ale nie trzeba polubić moją stronę FB i insta ( link w profilu ) nie dam się nabrać na chorm ciele ,konkubinę ,legwana. :) zwycięsca będzie ogłoszony 6 grudnia o godzinie 18+/- będę używał #mirkolos lub Mirkorandom - w zależności co dziala- tu też można w komentarzach napisać która działa itd. Zielonkii odpadaja. Powodzenia ! #sebsjewellery #rozdajo #zadarmo #rozowepaski #niebieskiepaski #zareczyny #jubilerstwo
darkinvaider - Dzień dobry!! Jak już wspominałem - stukneła mi okrągła rocznica na wy...

źródło: scaled_1000023078

Pobierz
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@darkinvaider: I tak was to wszystkich i opa c---a obchodzi, ale Planuję się oświadczyć w przyszłym roku, więc się przyda. I jak jakimś fartem się fuksknie na mirkorandom, to zrobię unboxing mojego ryja i przyszłej BABY z opa pierścieniem na mirko. Potem już tylko własny skandal i wypier.. z tego miejsca.
  • Odpowiedz