Wpis z mikrobloga

I jak tu poznać jakąś laskę xD

@zazdrosny Ma rację. @qba2004 6obcy to nie jest aplikacja randkowa. To zwykły czat do rozmowy z innymi ludźmi który wszelkiej maści tokyski musiały zepsuć oczywiście bo dorosłe chłopy często myślą, że wyrwą sobie tam jakąś małolatkę już nawet nie mówiąc o tych wszystkich zboczeńcach i prostytutkach internetowych xDDDD Dla tego kiedyś w regulaminie było, że możesz tam przebywać od 13 roku życia a
  • Odpowiedz
@qba2004: te teksty, że chciałaby Ciebie lepiej poznać etc, to nawet jak będziecie pisać godzine, to odpowiedź będzie identyczna, to piszą trolle. Nie mam już całej rozmowy, ale no przypadek, że trafiam na laski z tej samej miejscowości oraz konwersacja jest prowadzona często w identyczny sposób. Miło oraz często wpasowuje się w to co o Sobie piszesz :) Także Ja osobiście kończę z tym serwisem :D
adam-bajkowy - @qba2004: te teksty, że chciałaby Ciebie lepiej poznać etc, to nawet j...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@adam-bajkowy: Dlatego najlepiej po 5-10 minutach zaproponować kontakt poza portalem, np. na insta.

Także Ja osobiście kończę z tym serwisem :D

Znalazłeś jakąś lepszą alternatywę :D ?
  • Odpowiedz
@qba2004: uwierz mi rozmowy właśnie trwały 5 minut góra 10. Sposób rozmowy mówi mi jasno, że to chyba jakieś boty. Nie chodzi mi bezpośrednio o to że się rozłączają, ale sposòb w jaki się wypowiadają.
  • Odpowiedz