Wpis z mikrobloga

• 1
@Moron nie bo karta paliwowa jwst pod konkretną stację i by był raban że faworyzują ktorąś.

Edit w sensie nie stacje z adresem ale np ttlko Orlen albo BP
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy a gdzie ja napisałem że zlikwidował menelu. Weź się napij że starym, bo znowu się na matce będzie wyżywał w delirce. NIe nauczyli cie czytać na wsi, bo chlanie wódki było w domu ważniejsze? XD leć się spłakać do moderacji 40 letni nolifie, którego pół życia to wypok
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: dziadek komunista wie, że to ostatnie chwile w sejmie i próbuje pod przyszłe wybory ugrać parę punktów realizując najpilniejsze sprawy dla Polski :D i jeszcze kolegów z PZPR ściąga :D
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: kolejny gówniarz podnosi rękę na największe świętości psychotycznej kat0prawicy: najpierw na a-----l, teraz na pieniądze. Co będzie następne? Zakaz molestowania dzieci na zakrystii?!
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: Do wszystkich którzy pozytywnie go komentują - to populista. A-----l w Sejmie, kilometrówki - źle akceptowane przez społeczeństwo? I cyk. Mamy je zbanowany. Dawno temu geje be - i cyk akcja Hiacynt. Teraz geje dobrej cyk mam flagę tęczową. Czarzasty to jak Tusk i Kaczyński obleśny populista ale neuropa i lewactwo widzi populizm tylko u prawej strony ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz