Wpis z mikrobloga

• 221
Jak Wam podoba się mój camper? Robiłem go całą sesję, więc liczę, że nie zostanę zjechany od góry do dołu :D Jest to mondeo mk3 kombi FL. Wywaliłem tylną kanapę, położyłem tylne oparcia, dopasowałem płytę wiórową, aby było płasko, zorganizowałem materace, szmatki, zaciemniłem szyby, podrasowałem audio, domocowałem przegrodę między częścią sypialnianą a przodem. Na długości na płasko jest 198 cm, więc ze spokojem można się wyspać, są poduszeczki, prześcieradło, pościel wszystko to przy dwóch przednich fotelach gotowych do jazdy, nic nie jest złożone :D Na tylniej szybie jest gustowna, czarna podwijana zasłonka. Mam też lodówkę, laptopa i lampkę nocną. Fajny czy wiocha? Więcej zdjęć w komentarzach. #pokazauto #carboners #chwalesie #wakacje
jrider - Jak Wam podoba się mój camper? Robiłem go całą sesję, więc liczę, że nie zos...

źródło: comment_MuqDZyswtzcs0Kqzi0G3dcDh384Indjn.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jrider: powiem Ci taką dość smutną historię, może ku przestrodze, żebyś jeszcze 3 razy sprawdził zanim się w tym wyśpisz. Bliski znajomy mojego ojca miał sprzeczkę z żoną i poszedł spać na noc do samochodu, już się nie obudził, bo w samochodzie ulatniał się jakiś gaz, nie wiem co dokładnie, w każdym razie czymś się otruł. Zostawił żonę z małym dzieckiem :< ostrożnie ze spaniem w starych samochodach :(
  • Odpowiedz
@hashtag:

że ludzie po prostu nie mogą sobie kupić na raty campera nowego czy używanego

Trzeba być bardzo aktywnym podróżnikiem, żeby kupić sobie własnego campera, inaczej, moim zdaniem, to zupełnie bez sensu. Jak już nawet musi być camper na wyjazd, to lepszym rozwiązaniem byłoby skorzystanie z wypożyczalni niż kupowanie własnego.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@chomi Dzieki, w autach śpię od dawna, kiedyś na siedząco na imprezach, teraz tak. Zawsze są to zadbane samochody, mam benzynę, nie gaz, zawsze zostawiam uchylone okno, żeby para wodna się nie skraplała, zaczadzić też można się w domu, ale dzieki za przestrogę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@hashtag jestem niepracujacym studentem, zobacz na ceny kamperów. Wielu osób nie stać na normalne auto, co dopiero camper, ktory mega stary kosztuje 30 000 zl. Za parę lat zarobie i kupię, teraz cieszę sie z tego, co mam. Poczytaj o zwyczajach maturzystów norweskich, sam z takimi ludźmi się bujałem, nawet kiedyś bylo na wykopie, ze przed maturą biorą auto rodziców lub kupuja wlasne i jadą gdzieś na tydzień i nonstop imprezują.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@twardziciel BRAWO CUMPLU, SUPER, WYGRALES, mega sie cieszę, jestem absolutnym fanem tej bajki. Ona mnie uksztaltowala. Radosc wielka mnie rozpiera. Twoje dziecinstwo bylo udane. Gratuluje, rozwiązałes.
  • Odpowiedz
@donmuchito1992: Według danych z wiki Omega B kombi jest krótsza, węższa i ma mniejszy bagażnik (w litrach), tak w normalnej pozycji jak i przy złożonej kanapie. Też spory kawał auta, ale jednak mniejszy. Myślałem kiedyś nad Omegą, ale Opel ma gorsze diesle.
  • Odpowiedz
@ShortyLookMean: wiem tylko, że facet się nie obudził, bo coś go otruło, nie jestem nawet w temacie aby prowadzić dyskurs co to mogło być. I nie jest to pasta, tylko historia przyjaciela mojego ojca, na którego był pogrzebie
  • Odpowiedz