Wpis z mikrobloga

• 221
Jak Wam podoba się mój camper? Robiłem go całą sesję, więc liczę, że nie zostanę zjechany od góry do dołu :D Jest to mondeo mk3 kombi FL. Wywaliłem tylną kanapę, położyłem tylne oparcia, dopasowałem płytę wiórową, aby było płasko, zorganizowałem materace, szmatki, zaciemniłem szyby, podrasowałem audio, domocowałem przegrodę między częścią sypialnianą a przodem. Na długości na płasko jest 198 cm, więc ze spokojem można się wyspać, są poduszeczki, prześcieradło, pościel wszystko to przy dwóch przednich fotelach gotowych do jazdy, nic nie jest złożone :D Na tylniej szybie jest gustowna, czarna podwijana zasłonka. Mam też lodówkę, laptopa i lampkę nocną. Fajny czy wiocha? Więcej zdjęć w komentarzach. #pokazauto #carboners #chwalesie #wakacje
jrider - Jak Wam podoba się mój camper? Robiłem go całą sesję, więc liczę, że nie zos...

źródło: comment_MuqDZyswtzcs0Kqzi0G3dcDh384Indjn.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thampel5: Bagażnik dachowy mam w innym aucie do wożenia roweru, tu mam tylko relingi, ale montaź to kwestia godzinki, dwóch, jak na razie nie potrzebowałem. Autkiem w takiej konfiguracji zrobiłem kilka mniejszych wypadów i jeden większy, na samą północ Danii. :) Udały się, sprawdziło się bardzo dobrze. Na wszelkich biwakach wszyscy chcieli spać u mnie, a nie w namiocie, a przy wycieczkach tym autem to mieściło się wszystko, łącznie z
  • Odpowiedz