Wpis z mikrobloga

• 221
Jak Wam podoba się mój camper? Robiłem go całą sesję, więc liczę, że nie zostanę zjechany od góry do dołu :D Jest to mondeo mk3 kombi FL. Wywaliłem tylną kanapę, położyłem tylne oparcia, dopasowałem płytę wiórową, aby było płasko, zorganizowałem materace, szmatki, zaciemniłem szyby, podrasowałem audio, domocowałem przegrodę między częścią sypialnianą a przodem. Na długości na płasko jest 198 cm, więc ze spokojem można się wyspać, są poduszeczki, prześcieradło, pościel wszystko to przy dwóch przednich fotelach gotowych do jazdy, nic nie jest złożone :D Na tylniej szybie jest gustowna, czarna podwijana zasłonka. Mam też lodówkę, laptopa i lampkę nocną. Fajny czy wiocha? Więcej zdjęć w komentarzach. #pokazauto #carboners #chwalesie #wakacje
jrider - Jak Wam podoba się mój camper? Robiłem go całą sesję, więc liczę, że nie zos...

źródło: comment_MuqDZyswtzcs0Kqzi0G3dcDh384Indjn.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nigdy nie rozumiałem po co ludzie kupują te sedany albo miejskie.

@jrider: parkowanie w mieście, tylko i wyłącznie :-)

Chociaż Twoja opcja sprawdza się na wakacje, po mieście nie chciałabym nim jeździć

• Odpowiedz
@Kacpoo: @white_duck: Tak, macie rację, źle się wyraziłem. Porównywałem go do aut z tamtych lat i wypada na tym tle całkiem dobrze. Nie no, bez przesady, Passat B2 to już bardziej klasyk niż normalne auto do jazdy. Auto musi mieć klimę, komputer, elektryczne szyby itp. Ja nie znam się na mechanice, nie umiem naprawiać, wychodzę więc z założenia, że samochód powinien mieć mniej niż 150k km przebiegu i
  • Odpowiedz
@chapeanoir skąd się biorą tacy ludzie, jak się nudzę to o tym myślę. Lubię granatowe skarpetki z frotty. Są praktyczne, przewiewne i tanie. To nie jest #modazwykopem, tylko zobrazowanie ile mam miejsca. Jak rzygłeś, to szybko posprzątaj, bo mama się w----i. :)
  • Odpowiedz
@jrider: Ech, wstyd mi za ten kraj, że ludzie po prostu nie mogą sobie kupić na raty campera nowego czy używanego, tylko muszą tak kombinować...Radzę doczepić jakiś pojemnik to Norwegowie będą Ci wrzucać jakieś drobne.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@hashtag Widać, że Norwegię to tylko na obrazkach widziałeś, oni tak czesto jeżdżą gdzieś nad fiord albo w gory, tak samo Holendrzy, najczesciej w starych volvo. Pozdro, pozwiedzaj.
  • Odpowiedz