Wpis z mikrobloga

Jakie buty robocze/wojskowe/mysliwskie, na stanie w śniegu polecacie? Są jakieś hiper mega dobre buty zimowe, robocze?

Mam dosyć tych butów konsumenckich, bo to jakaś paranoja. Stopa mi zmarzła dzisiaj, a jak wróciłem to w butach woda....
I tak myślę, by uzyskać porady od tych, co w zimę cały czas na zewnątrz pracują.

#pytanie #buty #pracbaza #zima #myslistwo #wojsko
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@new-object: https://falano.de/produkt/atlas-anatomic-bau-825-xp-ci-thermo/?attribute_pa_groesse=48&gad_source=1&gad_campaignid=21168199376&gbraid=0AAAAADBLIDZOzYzrxUIRIOD4FpMO-zHmq&gclid=CjwKCAiA_orJBhBNEiwABkdmjCU2OcODL_0NJcc5y61Vzy-jQZk5f_Vo-VS_9jA1u9pEJblzqw_iDRoCQf8QAvD_BwE
Nie jestem pewien czy to ten model, ale dostałem kiedyś z firmy podobne. Pracuje w serio trudnych warunkach i te butki to top. Wyszukałem na szybciora na telefonie, ale jest tam model więc możesz poszukać i u nas. W środku były ocieplane elegancko, nigdy woda się nie dostała do środka.
  • Odpowiedz
  • 0
@new-object: właśnie dzwoniłem do kumpla co pracuje na stacjii paliw, na zewnątrz i poleca by było Gore-Tex , jako warstwa ochronna przed wodą i podeszwę Vibram -> jeśli kogos to interesuje
  • Odpowiedz