Wpis z mikrobloga

Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Stwierdzam, ze społeczeństwo się po prostu kompletnie zepsuło. Więcej telefonów, apek, mediów społecznościowych (o ironio!), to zajedziecie daleko.
  • Odpowiedz
większość chłopów nie chce się angażować, przez chwilę jest spoko a później się w----a, nie potrafią rozmawiać, zachowują się jak zjeby ogólnie xD

@laventel: większość chłopów 9-10/10 mających taki wianuszek chętnych że codziennie mają inną* bo pozostałych twoje koleżanki nie uważają nawet za ludzi
siepan - >większość chłopów nie chce się angażować, przez chwilę jest spoko a później...

źródło: u61jcc7xoxq71

Pobierz
  • Odpowiedz
dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami

@laventel: w sensie że jaki dramat?

Bo większość singli których znam, to normalni goście. A rynek randkowania z kobietami wygląda tak, że macie tylu kandydatów, że jak ktoś normalny do was pisze to go zlewacie, bo dla was "Hey, co słychać" to obraza majestatu. Nawet jak napisze ciekawiej, to odbije się od waszego zobojętnienia, bo przecież macie tylu kandydatów i rozpłycacie swoją uwagę na kilku,
  • Odpowiedz
@laventel: Dla normalnych ludzi nie ma żadnego dramatu na rynku matrymonialnym, może dlatego, że oni nawet nie patrzą na to wszystko w kategorii rynku. Problem jest taki, ze kobiety siedza głównie w dużych miastach i patrzą z pogarda na 90% plci męskiej, bo wydaje im się, że skoro są magisterkami socjologii czy psychologii, to związanie się z kimkolwiek poniżej 190 cm wzrostu, bez własnego mieszkania i z zarobkami poniżej 30k
  • Odpowiedz
być może pierwsza taka sytuacja w historii, ze kobiety nie dojrzewają.

@djtartini1: nope, to jest pierwsza taka sytuacja w historii, kiedy kobiety nie są zmuszone wchodzić w związek i robić dzieci żeby przetrwać i nie być wykluczonymi społecznie.
  • Odpowiedz
@laventel: Osoby którym nie wyszło mają tendencję do narzekania i zrzucania winy na innych. Dotyczy to wielu spraw, nie tylko związków.
  • Odpowiedz
estem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super

@laventel: radzę się dopytać o tego kolegę o którego masz się nie martwić
  • Odpowiedz